OSRAM varuje před čínskými padělky

4. února 2013, 16:46

Firma OSRAM varuje před padělky xenonových výbojek označené logem OSRAM, které se v nedávné době objevily na evropském trhu. Padělky jsou vyráběny v Číně.

Padělky se vyznačují velmi nízkou cenu, která by měla vzbudit podezření jejich původu. Kromě toho, jsou padělky dodávány bez obalu nebo v obalu, který se výrazně liší jejich kvalitou a vzhledem od originálu. Originál vždy obsahuje takové podrobnosti, jako je název produktu, EAN kód a adresu výrobce.

OSRAM připomíná, že xenonové výbojky jsou vyráběny v Evropě a zajišťují co nejvyšší kvalitu a trvanlivost. Výrobce neposkytuje žádnou záruku na lampu napodobující originál. Aby se předešlo nejasnostem, německá firma doporučuje kupovat lampy pouze z důvěryhodného zdroje. Distributoři, kteří budou mít pochybnosti o původu, by měli okamžitě vše konzultovat s firmou OSRAM.

Čínská společnost, která zneužívá na obalech na obalech a výrobcích název OSRAM, porušuje práva duševního vlastnictví. Proto německý výrobce oznámil zahájení soudního řízení vůči této firmě.
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!