Webový katalog společnosti Gates je nyní také dostupný z vašich mobilních zařízení

15. února 2013, 22:31

On-line verze katalogu aplikací společnosti Gates, kterou naleznete na webu www.gatesautocat.com, je nyní dostupná z vašeho smartphonu či tabletu. Mobilní verze katalogu vám umožní vyhledávat aktuální údaje o použití kdekoli a kdykoli.

Rozsáhlý online katalog přináší podrobné informace o produktech a jejich použití pro všechny modely vozidel.  Pro každý model vozidla naleznete dostupné výrobky systémů pohonu, systémů pro těžká vozidla a chladicích systémů od společnosti Gates.  Na nové mobilní stránce naleznete abecední seznam dostupných výrobků, různé přehledy rozměrů a zřetelné obrázky výrobků. 

Specializovaný tým společnosti Gates pro praktický výzkum důkladně sleduje trh, aby byl sortiment stále aktuální.  Ať už má mechanik před sebou jakékoliv vozidlo, vždy má jistotu, že v sortimentu společnosti Gates nalezne kvalitní produkt odpovídající originálu.



Abychom mechanikům ještě více usnadnili práci, mohou nyní k mobilnímu webovému katalogu přistupovat prostřednictvím QR kódů (Quick Response) zobrazených na balení od společnosti Gates.  Po naskenování kódu je mechanik ihned přesměrován k příslušným informacím o konkrétním výrobku, se kterým pracuje.  Webový katalog nabízí kromě konkrétních informací o výrobku také veškeré související technické zpravodaje, informace o vedení řemenů, obrázky výrobků a vhodné soupravy.  

Funkční design online katalogu umožňuje návštěvníkům rychlý přístup ke všem podstatným informacím o výrobcích společnosti Gates, které jsou pro konkrétní typ vozidla k dispozici.  Webová stránka byla nejen upravena, ale společnost Gates ji navíc klientům nabízí i v patnáctí jazykových verzích.

Neváhejte a navštivte webovou stránku www.gatesautocat.com na vašem mobilním telefonu!

 

Tisková zpráva Gates Europe

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!