Společnost HELLA představuje nové konstrukční řady modulových spínačů

29. dubna 2013, 21:28

HELLA není pouze předním dodavatelem světel a světelných technologií, ale je také výrobcem kvalitních elektronických a elektrických komponentů pro automobilový průmysl. HELLA představila nové konstrukční řady modulových spínačů 3100 a 4100 pro 12 a 24 V.

Nová konstrukční řada modulových spínačů 3100 je vodotěsná a splňuje požadavky třídy ochrany IP 68. Symboly jsou osvětleny pomocí integrovaných LED diod. Modulové spínače mají velmi jednoduchou montáž přímou vestavbou do montážního otvoru nebo do modulárních montážních rámečků. Ideální pro použití u zemědělských a stavebních strojů a všude tam kde jsou modulové spínače vystaveny velké zátěži.

Konstrukční řada modulových spínačů 4100 se vyznačuje samočistícím mikrospínačem a je vhodná pro moderní elektrické a elektronické systémy. Modulové spínače 4100 přesvědčí svým nadčasovým designem a osvětlením symbolů pomocí integrovaných LED diod. Stejně jako u řady 3100 je montáž velmi snadná, a to buď přímou vestavbou do montážního otvoru, nebo do modulárních montážních rámečků.
Další technické údaje a příslušenství modulových spínačů naleznete v přiloženém PDF.

Leták ke stažení – ZDE

Více informací o produktech společnosti HELLA naleznete na www.hella.cz a www.hella.com/switch
 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!