Poslední zářijový víkend patřil značce MOGUL

7. října 2013, 13:06

Značka MOGUL s nejvyšší známostí mezi všemi olejářskými značkami v ČR nemůže ponechat bez povšimnutí takové akce jako je Zlatá přilba Pardubice, východočeské derby v hokeji mezi HC Pardubice a HC Hradec Králové, ani ME v rallycrossu v Sosnové. Právě na těchto sportovních podnicích se naše česká olejářská jednička prezentovala a byla dobře viditelná i v televizních reportážích.

Rallycross v Sosnové byl zajímavý nejen proto, že značka MOGUL je celoročním partnerem Racing Arény, která patří mezi největší pořadatele motoristických akcí v ČR, ale i proto, že v třídě SuperNationals se v barvách značky MOGUL a s olejem MOGUL EXTREME Sport v motoru svého vozu představil i Roman Častoral. Kvalitu našeho českého oleje si pochvaluje již řadu let a získal s ním i titul mistra Evropy.

Třída SuperNationals byla nejvíce obsazenou třídou na víkendovém závodě v Sosnové a z celkového vítězství se mohl radovat Jakub Bittman s Peugeotem 206 Maxi. Ten svedl skvělý souboj právě s Romanem Častoralem na Opelu Astra OPC, s nímž si ve finálové jízdě několikrát prohodil vedení. Na třetím místě za Bittmanem a Častoralem nakonec skončil Gerlad Woldrich z Rakouska s exotickým, ale výkonným Mercedesem C 230.

Roman Častoral si zaslouží velký obdiv za skvělé umístění „na bedně“. Na stupních vítězů bude i v celkovém pořadí FIA MISTROVSTVÍ EVROPY.

Tisková zpráva Paramo

Související články

MOGUL: Setkání mistrů 2013
MOGUL: Setkání mistrů 2013

Letošní XII. Global Assistance setkání mistrů se blíží mílovými kroky. Autodrom v Sosnové u České Lípy ožije zvukem motorů již v sobotu 23. a v neděli 24. listopadu 2013. Diváci se mají opravdu na co těšit. Pořadatelům se v letošním roce podařilo namíchat skutečně velmi zábavný mix vozů všech kategorií, v jejichž kabinách bude sedět […]

MOGUL driving cup 2014 se hlásí o slovo
MOGUL driving cup 2014 se hlásí o slovo

Populární série závodů na autodromu v Sosnové pro amatéry i profesionály je připravena i na sezonu 2014. Startuje už o víkendu 1.12.2013. MOGUL driving cup, série populárních závodů v Global Assistance Racing Aréně v Sosnové u České Lípy, se v ročníku 2014 odehraje během šesti závodů. První z nich startuje už o tomto víkendu, tedy […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!