Společnost OSRAM Česká republika získala ocenění „Podnik podporující zdraví“

13. listopadu 2013, 0:09

V kategorii velkých podniků získala společnost OSRAM třetí a zároveň nejvyšší možný stupeň a prokázala tak vysokou úroveň péče o zdraví zaměstnanců poskytovanou v souladu s Kritérii pro hodnocení podpory zdraví na pracovišti vydanými Státním zdravotním ústavem Praha roku 2005.

Společnost OSRAM Česká republika s.r.o. se v březnu roku 2013 přihlásila do soutěže o titul „Podnik podporující zdraví“, kterou letos již po deváté vyhlásil Státní zdravotní ústav v Praze pod záštitou Ministerstva zdravotnictví ČR.

„Tohoto titulu si nesmírně vážíme, jelikož je odrazem naší úspěšné firemní kultury a skvělé týmové práce. Podpora aktivit podporujících zdravý životní styl nad rámec povinností, které nám ukládá zákon, je jedním ze strategických cílů naší společnosti v oblasti péče o zaměstnance“, uvádí personální ředitelka společnosti Barbora Škrbelová.

Slavnostní předávání ocenění se konalo dne 22. 10. 2013 v prostorách malostranského Kaiserštejnského paláce, kde bylo hlavním hygienikem ČR MUDr. Vladimírem Valentou, PhD. předáno zástupcům společnosti oficiální osvědčení vydané Ministerstvem zdravotnictví České republiky.

Tisková zpráva OSRAM Česká republika

Související články

Zajímavost: Osram nasvítil historická umělecká díla s novou LED technologií
Zajímavost: Osram nasvítil historická umělecká díla s novou LED technologií

Společnost OSRAM, výrobce světelných zdrojů a svítidel, vybavuje Sixtinskou kapli v Římě novým systémem LED osvětlení. Po 500 letech bude nyní možné prohlížet si výjimečná umělecká díla při zcela jiném osvětlení, založeném na jedinečném nasměrování světla. Systém, jenž je k uměleckým dílům mimořádně šetrný, umožňuje značně vyšší hodnoty osvětlení. Navíc ve srovnání se stávajícím osvětlovacím […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!