NGK na veletrhu Automechanika 2018 představí další novinky

25. srpna 2018, 10:08

Během nadcházejícího veletrhu Automechanika ve Frankfurtu představí společnost NGK SPARK PLUG EUROPE řadu snímačů polohy vačkové hřídele a snímačů klikové hřídele pod značkou NTK Vehicle Electronics.

Zavedení snímačů polohy vačkové hřídele a klikové hřídele je jen jedním z několika očekávaných oznámení společnosti NGK a představuje další významné rozšíření nabídky senzorů NTK v kvalitě OE.

Nový sortiment NTK poskytne 88% pokrytí evropské parku. Současně bude první prémiovou značkou, která nabí snímače v kvalitě OE téměř pro každé vozidlo.

Pod značkou NTK jsou již k dispozici další skupiny produktů – lambda sondy, snímačů teploty výfukových plynů a čidla oxidu dusného (NOx). Během veletrhu bude oznámeno rozšíření a sjednocení rozsahu v rámci posledních dvou skupin produktů.

„Jedná se o dokonale připravenou, která byla speciálně připravena pro trh aftermarketu. O to větší radost budeme mít při uvádění v září na trh. To je jen jedna z novinek, které představíme během Automechaniky. Umožní nám dále posílit pozici vysoce ceněného sortimentu společnosti NTK.“ – říká David Loy, marketingový ředitel společnosti Aftermarket EMEA společnosti NGK SPARK PLUG EUROPE.

Návštěvníci veletrhu Automechanika se mohou dozvědět více o nejnovějších aktivitách na stánku NGK SPARK PLUG v hale 3, B81.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!