KYB na veletrhu Automechanika 2018

21. září 2018, 11:58

Firma KYB Europe, dodavatel tlumičů, pružin a montážních sad pro osobní automobily a užitková vozidla, představila své produkty a možnosti technické podpory na mezinárodním veletrhu Automechanika 2018 ve Frankfurtu nad Mohanem.

stánek kyb

Během veletrhu Automechanika představila KYB nabídku nástrojů technické podpory. Mezi novými položkami byla mimo jiné aktualizovaná verze aplikace KYB Suspension Solutions s novými funkcemi, které představila poprvé právě ve Frankfurtu.

„Školení a produktovo-technická podpora jsou základem úspěchu činnosti našich klientů. KYB investuje do rozvoje řady nástrojů technické podpory jako součást programu KYB Suspension Solutions. V rámci tohoto programu KYB poskytuje produktovo-technické školení, instruktážní videa a KYB QR kódy, což umožňuje přístup k technickým informacím užitečným při výměně tlumičů, pružin a jiných dílů, portál produktů ve formátu 360⁰, VR video a mobilní aplikace. Automechanika je skvělou příležitostí představit je současným i potenciálním zákazníkům“ – vysvětluje Jordan Day, marketingový manažer na KYB Europe Aftermarket.

Na výstavním stánku bylo možné vidět prototyp lehkého tlumiče nové generace, o který byl mezi návštěvníky velký zájem. Vnější plášť a upevňovací konzola tlumiče byly vyrobeny vysokotlakým vstřikováním termoplastické pryskyřice vyztuženou uhlíkovými vlákny. Pryskyřice vyztužená uhlíkovými vlákny je také přizpůsobena pístnici, která byla vyrobena z oceli.

Prototypový tlumič ukazuje na jeden z mnoha KYB vývojových projektů oceněný cenou za inovaci. Řidiči mají stále více požadavků na volitelnou výbavu svých vozidel; zábavní audio systémy, satelitní navigace – jsou nyní téměř ve standardu. Tyto doplňky výrazně zvyšují hmotnost vozidla, takže se výrobci snaží hmotnost snížit kde se dá. Navíc snižování hmotností neodpružených hmot je velice žádoucí pro lepší jízdní vlastnosti vozidla. Proto výzkumní a vývojoví inženýři společnosti KYB neustále zkoumají způsoby, jak vyrobit tlumiče pérování lehčí.

Vzhledem k tomu, že se zaměstnanci KYB z celé Evropy, stejně jako Ameriky a Japonska, zúčastní veletrhu, se KYB rozhodla omezit dopad jejich cesty do Frankfurtu na životní prostředí. Nezávislý specialista na KYB vypočítal emise CO2 způsobené letem, cestou autem, montáží výstavních stánků, dokonce i přípravou jídel a nápojů a ubytováním zaměstnanců. A tyto náklady na životní prostředí poukázala KYB vybrané charitativní nadaci zaměřené na boj proti globálnímu oteplování. Tímto způsobem KYB realizuje svou politiku společenské odpovědnosti.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!