SKF odpovědnou firmou roku 2018

24. září 2018, 12:26

SKF bylo odbornou porotou zvoleno odpovědnou firmou roku 2018 v Karlovarském kraji. Především díky otevřené komunikaci a přístupu k zaměstnancům.

skfOcenění Hospodářských novin Firma roku je udělováno každoročně ve všech krajích České republiky. Soutěž patří svým všeoborovým a regionálním zásahem k největším podnikatelským kláním v naší zemi.

Zájemci o účast v soutěži Firma roku 2018 odpovídají na stručné otázky, které charakterizují jejich firemní podnikání a také popisují svůj podnikatelský příběh. V jednotlivých krajích pak hlasuje odborná porota, kde jsou zastoupeni partneři soutěže, asociace a cechy.

V každém kraji je také vyhlašován vítěz kategorie Vodafone Odpovědná firma roku 2018. V Karlovarském kraji se stala nejodpovědnější společností SKF Lubrication Systems CZ, s.r.o. „Nadace Vodafone ocenila zejména propracovanou strategii vůči zaměstnancům, otevřený přístup v komunikaci a odměňování, možnosti rozvoje vzdělávání a v rovném přístupu k ženám a mužům.

Společnost patří dlouhodobě mezi organizace, které jsou v regionu velmi aktivní a podporují různorodé kulturní, sportovní a společenské aktivity. SKF Lubrication Systems CZ důsledně dbá na úspory energie, efektivní využívání zdrojů vody a snižování emisí CO2.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!