Společnost Robert Bosch, spol. s r.o., České Budějovice, i nadále podporuje práci s postiženými lidmi

21. března 2014, 11:40

Na 800 návštěvníků nejen z řad zaměstnanců, významných hostů a desítky účinkujících se podílelo na výborné atmosféře plesu společnosti Robert Bosch, spol. s r.o., který se konal v sobotu 15. března 2014 v KD Metropol v Českých Budějovicích. I tentokrát se vedení společnosti rozhodlo poskytnout celkový výnos ze vstupného na ples formou daru na podporu charitativních aktivit v regionu, přičemž k němu přidala ještě své prostředky a celá částka se tak zvýšila na výsledných 150.000,- Kč.

Stejně jako v loňském roce byl symbolický šek s touto sumou předán řediteli 1. Centra zdravotně postižených Jižních Čech, panu Smékalovi. Toto centrum se již přes 20 let zabývá provozováním široké škály aktivit pro osoby se zdravotním postižením zrakovým, sluchovým, tělesným a kombinovaným, a to bez rozdílu věku.

Závod České Budějovice
V českobudějovickém závodě se vyrábějí komponenty do osobních a v poslední době nově i nákladních automobilů, jako např. pedály, pumpy či systém DNOX pro vstřikování močoviny do dieselových výfukových plynů zajišťující snižování emisí. V roce 2013 docházelo nejen v této oblasti DS (Diesel Systems) k postupnému navyšování objemu výroby a tento trend bude pokračovat i v tomto roce, s čímž souvisí stále trvající potřeba náboru nových pracovníků, zejména vysokoškolsky technicky vzdělaných. Výrobní závod s téměř třemi tisíci pracovníky pravidelně získává ocenění pro nejlepšího zaměstnavatele regionu, stejně jako i další ocenění související se samotnými výrobními systémy či kvalitou hodnocenou zákazníky.

Tiskový zpráva Robert Bosch odbytová, foto: Bosch

Související články

10. firemní ples Bosch Diesel s.r.o. – zaměstnanci podpořili charitativní projekty v Kraji Vysočina
10. firemní ples Bosch Diesel s.r.o. – zaměstnanci podpořili charitativní projekty v Kraji Vysočina

Zaměstnanci Bosch Diesel s.r. o. v Jihlavě podpořili výtěžkem z firemního plesu dva charitativní projekty v Kraji Vysočina a opětovně tak potvrdili přejímání společenské zodpovědnosti. Více než pět set návštěvníků, vysoký počet hostů a nadprůměrná částka výtěžku na dobročinné účely provázely 10. jubilejní reprezentační ples firmy Bosch Diesel s.r.o. konaný dne 14. března 2014. V […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!