Novinka v nabídce SKF: Díly řízení a zavěšení nápravy

18. března 2019, 15:36

Společnost SKF přichází na trh s novou řadou náhradních dílů – Díly řízení a zavěšení nápravy, přičemž v rámci ČR a SK byla tato novinka uvedena na trh v lednu 2019.

Novinka v nabídce SKF: Díly řízení a zavěšení nápravy

Aktuální nabídka pokrývá naprostou většinu evropského vozového parku a bude samozřejmě neustále rozšiřována. Dochází tedy k doplnění stávajícího sortimentu podvozkových dílů, který již obsahuje kolové jednotky, ložiska, homokinetické klouby, hnací hřídele, manžety a horní uložení tlumičů.

Samozřejmostí je, že před uvedením na trh prochází díly vždy dlouhým vývojem s využitím nejnovějších technologií a odborných znalostí ze segmentu OE. Stejně tak mají za sebou náročné testování, aby byly splněny i ty nejpřísnější kvalitativní parametry/požadavky SKF. Tato skupina produktů je navíc již řadu let velice úspěšně prodávána na americkém kontinentu.

Při samotném vývoji je  využíváno i know-how z oblasti Motorsport, kam SKF dodává mimo jiné i podvozkové díly. SKF je od roku 1947 oficiálním dodavatelem společnosti Scuderia Ferrari a je jedním z předních dodavatelů ve Formuli 1.

Tak jak jste již zvyklí, v balení SKF opět naleznete díly včetně kompletního příslušenství, tak aby byla vždy zajištěna správná a rychlá montáž. Samozřejmostí je i zajištění technické podpory a školení.

Nové díly SKF pro řízení a zavěšení nápravy

Optimalizovaná řešení SKF pro různé podmínky na silnici pomáhají  zlepšovat jízdu a ovladatelnost vozidla.

Díly řízení a zavěšení nápravy SKFKulové klouby
SKF horní a spodní kloubové klouby jsou spojovacím článkem mezi koly a zavěšením. Odolnost, těsnost a tuhost jsou základní parametry těchto komponentů.

 

Díly řízení a zavěšení nápravy SKFSilentbloky a uložení
Silentbloky udržují dynamické přizpůsobení kol a snižují přenášený hluk, silniční rázy a vibrace a zároveň zajišťují odolnost vůči pohybům závěsu.

 

Díly řízení a zavěšení nápravy SKF

Vzpěry / tyče stabilizátoru
Řada stabilizátorů SKF hraje rozhodující roli pro  zlepšení ovladatelnosti vozidla a tlumení nárazů. Tyto komponenty odolné proti korozi poskytují dlouhou životnost a jsou dodávány se silentbloky nebo bez nich.

Díly řízení a zavěšení nápravy SKFKlouby příčného táhla
Klouby příčného táhla zajišťují ovladatelnost systému řízení vozidla a zachování této vlastnosti při vibracích a otřesech díky své tuhosti.

 

Díly řízení a zavěšení nápravy SKFRamena zavěšení kola
Sady SKF jsou vybaveny kombinací gumových, kovových a hydraulických pouzder. Tyto závěsné prvky zvyšují ovladatelnost vozu. Sady jsou dodávány s nejmodernějšími klouby a silentbloky.

 

Díly řízení a zavěšení nápravy SKFKompletní sestava táhla řízení
Sada SKF zahrnuje axiální kloub řízení, hlavu / kloub a manžetu řízení pro zajištění kompletní opravy.

 

Pro objednávky náhradní dílů, prosím kontaktujte Vašeho lokálního distributora či prodejce.

Další technické informace naleznete v oficiálním kanálu YouTube  SKF nebo ZDE.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!