KYB Europe na Automechanice 2014

8. září 2014, 16:57

KYB Europe bude vystavovat svoje špičkové výrobky na německém veletrhu Automechanika, jenž se koná v termínu 16-20. září 2014 ve Frankfurtu nad Mohanem.

Lídr ve výrobě tlumičů pérování, pružin a příslušenství k tlumičům bude vystavovat své výrobky v hale 2 stánek A52. KYB bude také presentovat podporu servisům, na níž klade velký důraz.

Jean François Huan, General Manager (Marketing & Product Management) pro KYB Europe, pronesl: “Automechanika je fantastická show, kterou navštíví tisíce návštěvníků z celé Evropy. KYB to přináší jedinečnou příležitost informovat naše stávající a potencionální zákazníky o novinkách, jak v sortimentu nových výrobků, tak i na poli vzdělávání. Rádi přivítáme na našem stánku všechny návštěvníky a budoucí obchodní partnery.”

KYB veří, že neustálá podpora při vzdělávání a školení je klíčová, pokud naši zákazníci chtějí být úspěšní. KYB Europe poskutuje vlastní vzdělávací program a technickou zákaznickou podporu ‘Suspension Solutions’- školící program pro automechaniky. Obsahem tohoto programu je správná identifikace špatně fungujícího tlumiče a pružiny ve vozidle.

Související články

KYB sponzoruje Baja Poland 2014
KYB sponzoruje Baja Poland 2014

Již druhým rokem KYB sponzoruje Baja Poland, největší závod cross-country v Polsku. Závody se budou konat poslední srpnový víkend a pojedou se v okolí Štětína. Poprvé se budou účastnit závodníci na motocyklech a čtyřkolkách. Budou se potýkat s náročnou tratí v okolí města Dobra a Drawsko Pomorskie. V letošním roce je 10 pohárů ve FIA […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!