Gates spouští webináře jako technickou podporu mechaniků

12. září 2019, 14:54

Firma Gates rozšiřuje rozsah technické podpory distributorů a jejich zákazníků, díky živým webinářům na webu GatesTechZone. Webináře doplní aktuální informace dostupné na tomto webu, jako jsou Tech Tipy, videa a podobně.

Gates spouští webináře na webu GatesTechZone

První série webinářů se bude věnovat problémům při montáži, specifickým pro různé regiony. Budou to mimo jiné tato témata: montáž a diagnostika problémů vodního čerpadla, modulární hadice, vývoj chladicí kapaliny, řemeny a nářadí Stretch Fit®, jakož i kompletní systémy rozvodových a pomocných řemenů. Obsah a témata se mohou lišit v závislosti na místních podmínkách. Délka každé prezentace je 30 až 90 minut, přičemž zpočátku bude dostupná v angličtině, němčině, ruštině a turečtině. Brzy budou k dispozici také v holandštině, francouzštině a španělštině.

Nové webináře, které jsou dostupné na webu GatesTechZone.com, nám umožňují prezentovat více důležitých a praktických technických informací širokému publiku, “řekl Sam De Win, technical support and data manager automotive replacement sales and marketing společnosti Gates EMEA. – Doplnění nabídky školení Gates o nové webináře nejenže distributorům umožňuje nabídnout zákazníkům větší rozsah technické podpory, ale také snižuje počet chyb při montáži a reklamacích.

Termíny webinářů jsou k dispozici na GatesTechZone.com, kde se můžete také zaregistrovat na konkrétní akci.

Během webinářů se účastníci mohou díky funkci chatu také aktivně do školení zapojit. Mohou průběžně klást otázky a dokonce navrhovat témata pro následující webináře.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!