Nový alternátor pro vozy skupiny VW

13. září 2019, 11:31

O dva alternátory se rozšířila nabídka firmy AS-PL. Jedná se o alternátor s číslem A0599S, který je určený pro mnoho vozidel ze skupiny VW Group, a dále o alternátor A3243S pro užitková vozidla Kia a Hyundai.

Nový alternátor A0599S z řady Standard je možné použít pro benzínové vozy Audi A3, Audi Q3, Audi S3, Audi TT, Seat Alhambra, Seat Leon, Škoda Octavia, Škoda Superb, Volkswagen Golf VI, Volkswagen Golf VII, Volkswagen Multivan, Volkswagen New Beetle, Volkswagen Passat, Volkswagen Polo, Volkswagen Scirocco, Volkswagen Sharan, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Touran, Volkswagen Transporter, které se vyrábějí od roku 2012.

Alternátor A3243S z řady Standard pasuje do dieselových vozidel Kia K2500, Kia Pregio, Hyundai H-1, Hyundai Porter, Hyundai Starex.

Polská společnost AS-PL Sp. z o.o. dodává alternátory, startéry, díly a komponenty pro osobní automobily, nákladní automobily, zemědělské stroje, lodě a motocykly. V nabídce má více než 17.000 položek ve třech produktových řadách: Economy, Standard a Premium.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!