Tenneco oznámilo změny ve vedení společnosti

2. prosince 2014, 11:09

Společnost oznámila, že provedla změnu v řídící struktuře. Josep Fornos, výkonný viceprezident divize Ride Performance nastoupil do funkce výkonného viceprezidenta divize Clean Air. Nahrazuje tak Neala Yanose, který odchází z Tenneca. Změna je platná okamžitě.

Nový výkonný ředitel divize Ride Performance zatím nebyl jmenován. V mezidobí bude divize podřízena přímo provoznímu řediteli Tenneco panu Hari Nairovi.

Ve své nové vedoucí pozici bude Fornos v divizi Clean Air navazovat na dosavadní úspěchy v oboru lehkých užitkových, nákladních a terénních vozidel. Zároveň se zaměří na širokou škálu příležitostí danou předpisy a směrnicemi v oblasti řízení emisí motorů.

Na počátku roku 2013 provedlo Tenneco reorganizaci svých produktových řad, aby podpořilo další rozvoj a dlouhodobé strategické vize. Celosvětově propojilo a integrovalo svou výrobu tak, aby dosáhlo pokroku a růstu. Celou produkci společnost soustředila do dvou výrobních divizí Clean Air a Ride Performance.

Clean Air zahrnuje produkty společnosti, které slouží ke kontrole a snižování emisí jako například katalyzátory, filtry pevných částic nebo také ostatní součásti výfukových systémů vozidel. Do skupiny Ride Performance patří komponenty podvozků vozidel, jejichž cílem je zajistit bezpečnost a pohodlí cestujících – například tlumiče pérování, pružiny, díly zavěšení kol atd.

Související články

Společnost TENNECO ohlásila dobré výsledky
Společnost TENNECO ohlásila dobré výsledky

Globální společnost Tenneco, která je majitelem známých značek jako je Walker či Monroe, ohlásila za třetí čtvrtletí roku 2014 čistý zisk 78 milionů dolarů. To je výrazný meziroční nárůst oproti 12 milionům ve třetím čtvrtletí 2013. Celkový obrat společnosti dosáhl ve sledovaném období 2,081 miliardy dolarů s meziročním růstem 6%. Vyšší příjmy byly dosaženy v […]

Společnost Tenneco a Monroe oslavují století informací a zábavy na nové webové stránce
Společnost Tenneco a Monroe oslavují století informací a zábavy na nové webové stránce

Tenneco pokračuje v celoroční oslavě stého výročí vzniku ikonické značky Monroe® uvedením své informační a zábavné webové stránky – www.monroe100.com – vytvořené pro automobilové profesionály a řidiče motorových vozidel z celého světa. Založena již v roce roku 1916, je Monroe je globální a uznávanou značkou dílů pro osobní a užitková vozidla v oblasti dílů řízení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!