Nový kalendář Spies Hecker Passion 2015

15. prosince 2014, 23:47

Populární kalendář „Passion“ vydávaný společností Spies Hecker každoročně přináší rozmanitou směs vozidel z různých dekád – od klasických vozů po současné – a vždy se jedná o ty nejkrásnější kousky nalakované po celém světě.

Od roku 2007, kdy se úplně první český zástupce dostal do vyhlášeného kalendáře Spies Hecker, se mistrovské kousky z Čech a Moravy prosazují stále více. Jinak tomu nebude ani tentokrát. S radostí lze konstatovat, že zlaté české ručičky se řadí k těm nejlepším.

V kalendáři pro rok 2015 budou reprezentovat Českou republiku rovnou dva exempláře. Březen zdobí kouzelný Morris Minor z roku 1962, který byl kompletně zrekonstruován v autolakovně Robert Bečvář – autoservis s.r.o. Měsíc květen patří Mustangům. Jedná se o Mustang Shelby GT 500 and Ford Mustang 2013 5.0 GT, které pochází z lakovny AUTO JV servis. Oba servisy jsou členy sítě Colors Unlimited International, kterou v Čechách zastřešuje společnost Interaction s.r.o.

Interaction se zabývá se komplexními dodávkami lakovacích materiálů, příslušenství a technologií do lakoven, autolakoven a lakovacích provozů, projekční, servisní a školicí činností. Je výhradním dovozcem a distributorem opravárenských autolaků SPIES HECKER,lakovacích kabin USI ITALIA, příslušenství pro lakovny CARSYSTEM, myček pistolí a příslušenství B-TEC, sušicí technologie IONITEC a infrazářičů Infra Quick do České republiky.

Související články

Nové webové stránky Spies Hecker
Nové webové stránky Spies Hecker

Spies Hecker práve spustil nové webové stránky. Ty nabízí vylepšené prohlížení, intuitivní navigaci a moderní design. Podívejte se na www.spieshecker.com.

Interaction: Legendy za námi
Interaction: Legendy za námi

O víkendu 14. a 15. června proběhla v areálu PN v Bohnicích motoristická slavnost LEGENDY. Ani Interaction nemohl chybět. Na více než 650 exponátů historických, současných i závodních se přišlo podívat přes 15 000 návštěvníků. Mnozí s nich se zastavili i u stánku Interaction, který lákal vystavenými vozy zákazníků. Jednalo se o Mercedes 380 SL […]

ANKETA + SOUTĚŽ: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2015
ANKETA + SOUTĚŽ: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2015

Jaký kalendář pro rok 2015 se Vám nejvíce líbí? Vyberte ten nejlepší. A vyhrajte sbírku těchto kalendářů. SOUTĚŽ UKONČENA

ANKETA + SOUTĚŽ: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2015
ANKETA + SOUTĚŽ: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2015

Jaký kalendář pro rok 2015 se Vám nejvíce líbí? Vyberte ten nejlepší. A vyhrajte sbírku těchto kalendářů. SOUTĚŽ BYLA UKONČENA – OZNÁMENÍ VÝHERCŮM ODEŠLO V PÁTEK 13.02.2015. JMÉNA VÝHERCŮ ZDE BUDOU POSTUPNĚ ZVEŘEJNĚNA. VÝHRY BUDOU ROZESLÁNY PO OBDRŽENÍ VŠECH ADRES ÚČASTNÍKŮ. COŽ DLE NAŠICH ZKUŠENOSTÍ MŮŽE TRVAT AŽ DVA TÝDNY. KONTROLUJTE PROTO PROSÍM SVÉ EMAILOVÉ […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!