Hlavní a pracovní světlomety Herth+Buss: odolné proti vibracím a zimě

14. dubna 2020, 13:00

Sortiment Elparts společnosti Herth+Buss nabízí rozsáhlý program v oblasti elektriky, instalace, nástrojů a osvětlení pro osobní a užitková vozidla. Nově jsou v nabídce hlavní světlomety 81658500 a pracovní světlomety 80690329.

Hlavní a pracovní světlomety Herth+Buss

Oba světlomety jsou vybaveny patentovanou technologií tání sněhu a ochranou proti zledovatění. Vyznačují se odolností při otřesech a vibracích. Byly vyvinuty a pečlivě testovány pro použití za extrémních podmínek. Díky patentované technologii tání sněhu a ochranou proti zledovatění se hodí i pro všechny stavební stroje, sněhové pluhy a traktory.

Patentovaná ochrana před zledovatěním

Aby se zabránilo vrstvení ledu a sněhu na světlech, je čočka zahřívána. Při teplotě -25 stupňů Celsia a s vrstvou ledu na čočce cca pět milimetrů se teplota po jedné minutě zvýší na -18 stupňů Celsia, po pěti minutách na -1 stupeň Celsia a po deseti minutách na 15 stupňů Celsia. Po jedné hodině je dosaženo nejvyšší teploty 68 stupňů Celsia.

Světlo ve tmě – variabilní hlavní světlomet

Spolehlivé osvětlení vozidla je předpokladem dobré viditelnosti, především pak v tmavém ročním období. Kvalita a možnosti připojení světlometů Herth+Buss snižují podíl nedostatků při světelných testech a jistí bezpečnost v silničním provozu.

Držák k upevnění nového hlavního světlometu na vozidle je možné namontovat jak vzadu, tak také dole u světlometu. Samostatně dodávaná směrová světla je možné montovat na třech stranách světlometu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!