JURID slaví 100 let

22. května 2015, 8:57

JURID®, značka společnosti Federal-Mogul Motorparts, slaví 100 let úspěchů v brždění vozidel a své staletí oslaví propagační akcí.

Federal-Mogul Motorparts, divize Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) oznamuje sérii propagačních akcí spojených s výročím 100. narozenin prémiové značky brzdových komponentů JURID®. Federal-Mogul, dodavatel náhradních dílů na osobní i nákladní vozidla, převzal značku JURID v roce 2014 pro rozšíření svého produktového potrfolia a komplexní posílení nabídky společnosti.

Při příležitosti 100 let úspěchů značky Jurid, Federal-Mogul chce nabídnout zákazníkům možnost vyhrát 100 hodnotných cen včetně 3-D televizí a tabletů. Akce se bude konat v průběhu 10 týdnů od května do července a je určena výhradně pro ty, kteří nakoupí brzdové destičky, kotouče a další komponenty značky Jurid od autorizovaných distributorů. Každý nákup nad určenou hodnotu během této akce bude odměněn stíracím losem, který obsahuje jedinečný kód. Registrací na stránce JURID100.com a zadáním kódu dostanete šanci výhrát v této internetové soutěži jednu nebo i více cen. Čím více losů uplatníte, tím je šance na úspěch výšší. Navíc budete mít možnost dozvědět se o dalších chystaných akcích a novin-kách.

"Integrace značky Jurid do našeho portfolia v průběhu svého stého výročí nám nabízí opravdovou příležitost spojit se s našimi zákazníky,"řekl Jérôme de Bruycker, Senior manažer pro značky v EMEA z divize Federal-Mogul Motorparts. "Chceme využít tuto oslavu jako příležitost prezentovat rozšířenou nabídku produktů firmy Federal-Mogul našim zákazníkům a navíc zapojit stávající zákazníky Juridu."

Díky svému výzkumnému a vývojovému středisku se sídlem v Glinde v Německu, si značka Jurid vybudovala silnou reputaci v celé Evropě, zejména v Německu a ve východní evropě. Je známá hlavně pro vysokou kvalitu a prémiové produkty, které splňují požadavky originálních dílů. Jako originální díl je také Jurid často montován do nově vyráběných automobilů.

Jurid má rozsáhlou historii výroby špičkových produktů a jako první začal vyrábět brzdové destičky s technologií slinuté nosné a třecí vrsvy (1955), kotoučové brzdo-vé destičky (1963) a brzdové destičky s okamžitou nejvyšší účinností po namonto-vání (1998). Tato pověst a technické znalosti podporují závazek Federal-Mogulu vyvíjet nové technologie, které dodávají výkon, kvalitu a snadnost montáže požadovaných zákazníky.

"Jsme odhodláni poskytovat našim zákazníkům komplexní sortiment výrobků, které vyhovují jejich různým požadavkům. Akvizice Juridu tento závazek jen podpořila. Vysoká kvalita Juridu a ostatních brzdových komponentů od Federal-Mogulu je dobře známá v celém odvětví a my budeme i nadále tuto nabídku rozvíjet a zlepšovat, "uzavřel de Bruycker.

Související články

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!