WAIglobal přichází do České republiky a na Slovensko

5. června 2015, 8:24

WAIglobal, přední dodavatel výrobků pro autoelektriku, oficiálně zahájil své působení v České republice a na Slovensku s řadou svých výrobků určených pro automobilový průmysl.

WAIglobal Europe působí z centrálního evropského skladu v nizozemském Bleiswijk, kde na skladě drží firemní produktovou řadu obsahující automobilové elektrické výrobky, včetně startérů a alternátorů, náhradních dílů, zapalovacích modulů, zapalovacích cívek, motorků stěračů a produktů kategorie management motoru.

Sortiment tzv. rotující elektriky prodávaný pod značkou WPS obsahuje více než 5000 objednacích čísel a nabízí tak největší pokrytí vozového parku na trhu s autopříslušenstvím. Na evropském trhu s autopříslušenstvím značka WPS rychle zdomácněla hlavně díky OE kvalitě a používání nových komponent.

Všechny celky WPS jsou vyráběny dle standardů kvality TS 16949, ISO 9001 a ISO 14001 a jsou individuálně testovány na OE zařízeních. Prémiové značky Transpo electronics a WBD bearings jsou používány na všech alternátorech a zajišťují tak plnou OE funkcionalitu a maximální výkon. Pro podporu distribuce a prodeje koncovým uživatelům jsou naše WPS alternátory a startéry dodávány s 24 měsíční zárukou a plnou podporou prodeje. Všechny objednací čísla jsou také uvedena v TecDoc katalogu.

WAIglobal se nachází na současném místě v Bleiswijk od roku 2010.  Své produkty dodává evropským zákazníkům do automobilového průmyslu, heavy duty sektoru, zemědělství, průmyslových strojů, námořních a power sport aplikací v nejvyšší možné kvalitě. Nedávno také společnost zahájila provoz nového distribučního skladu v Polsku.

Související články

WAIglobal na ReMaTec 2015: Středem pozornosti budou nové výrobky
WAIglobal na ReMaTec 2015: Středem pozornosti budou nové výrobky

Nové produkty zasluhující si pozornost návštěvníků představí WAIglobal na nadcházejícím veletrhu ReMaTec 2015, události, která se koná 14. – 16. června v nizozemském Amsterdamu na výstavišti Rai Convention Centre. Nová a rozšířená řada motorků stěračů, stahovaček oken a výrobků Transpo electronics bude udávat tón současné podoby společnosti na této události, a to spolu s rozšířenou […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!