WAIglobal na ReMaTec 2015: Středem pozornosti budou nové výrobky

8. června 2015, 15:12

Nové produkty zasluhující si pozornost návštěvníků představí WAIglobal na nadcházejícím veletrhu ReMaTec 2015, události, která se koná 14. – 16. června v nizozemském Amsterdamu na výstavišti Rai Convention Centre.

Nová a rozšířená řada motorků stěračů, stahovaček oken a výrobků Transpo electronics bude udávat tón současné podoby společnosti na této události, a to spolu s rozšířenou řadou volnoběžných řemenic, která nyní obsahuje více než 170 jedinečných referencí.

Expozici stánku naleznete v hale 11, stánek č. 820.

WAIglobal zde bude také vystavovat svou hlavní produktovou řadu autoelektriky (rotující elektriky) – nových a repasovaných agregátů a náhradních dílů. Bude to poprvé, kdy společnost vystavuje na veletrhu od doby, kdy provedla několik klíčových událostí jako součást restrukturalizace společnosti  a integrace postupného slučování nových značek a obchodů, jako je například změna názvu společnosti Sovereign Ltd. na WAIglobal UK.

Tato změna zahrnovala také vznik nového prodejního týmu pro EMEA region – tedy oblast Evropy, Středního východu a Afriky, jehož hlavním úkolem je růst obchodu na aftermarket trhu a trhu nezávislých distributorů náhradních dílů. Každý člen prodejního týmu má značné zkušenosti ve svém regionu, zná trh  a velmi dobře také jeho potřeby.

WAIglobal Europe působí z centrálního evropského skladu v nizozemském městě Bleiswijk. Sklad rozšířil svou velikost na více než 6.500 m2, kde skladuje svou produktovou řadu obsahující automobilové elektrické výrobky, včetně startérů a alternátorů, náhradních dílů, zapalovacích modulů, zapalovacích cívek, motorků stěračů a produkty kategorie management motoru.

Společnost se nachází na současném místě v Bleiswijk od roku 2010.  Své produkty dodává evropským zákazníkům do automobilového průmyslu, heavy duty sektoru, zemědělství, průmyslových strojů, námořních a power sport aplikací v nejvyšší možné kvalitě.

WAIglobal má více než 900 zaměstnanců ve 14 zemích, včetně Spojených států, Kanady, Brazílie, Evropy a Číny. Tato síť pracuje s mimořádnou přesností na společném cíli: Poskytnout zákazníkům takové produkty, které potřebují a když je potřebují.

 

Související články

WAIglobal přichází do České republiky a na Slovensko
WAIglobal přichází do České republiky a na Slovensko

WAIglobal, přední dodavatel výrobků pro autoelektriku, oficiálně zahájil své působení v České republice a na Slovensku s řadou svých výrobků určených pro automobilový průmysl. WAIglobal Europe působí z centrálního evropského skladu v nizozemském Bleiswijk, kde na skladě drží firemní produktovou řadu obsahující automobilové elektrické výrobky, včetně startérů a alternátorů, náhradních dílů, zapalovacích modulů, zapalovacích cívek, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!