SDCmaterials, Inc. oznámila investici od SAIC Capital

29. července 2015, 9:11

SDCmaterials, Inc.(„SDC“), jednička ve výrobě katalytických automobilových materiálů, dnes oznámila nové kolo investic vedené společností SAIC Technologies Fund I, LLC („SAIC“), což je rameno investic rizikového kapitálu společnosti SAIC Motor Corporation. SAIC Motor Corporation je největším výrobcem automobilů v Číně, který v roce 2014 prodal více než 5,6 milionu automobilů. Z pohledu pokračující globální komercionalizace společnosti SDC investiční kolo napomůže dalšímu zrychlení současného obchodního úsilí společnosti na čínském trhu.

„Průlomové katalytické materiály společnosti SDC umožňují skokové zlepšení účinnosti podkladových platinových kovů, které jsou klíčové pro kontrolu emisí. Používání materiálů SDC u katalyzátorů emisí nám umožní poskytnout řešení nejlepší možné kontroly automobilových emisí, a to ku prospěchu našich lokálních automobilových značek stejně jako značek našich stávajících a budoucích partnerů ve světě," řekl Anish Patel (Generální ředitel pro investice).

 „SAIC je pro nás skvělým partnerem," uvedl generální ředitel SDCmaterials Maximilian Biberger. „Tato společnost vertikálně integrovala aktiva výfukových systémů a agresivně usiluje o globální růst na základě vedoucích výrobků. Těšíme se na úzkou spolupráci."

Stávající investoři, včetně společností General Motors Ventures, BASF Venture Capital, Volvo Group Venture Capital, Invus Financial Advisors a Emerald Technology Ventures, se tohoto investičního kola účastnili také.

O společnosti SDCmaterials, Inc.
SDCmaterials vyvíjí a dodává na trh pokročilé katalytické materiály o vysoké hodnotě, založené na zpracování netradičních materiálů a integračních platformách. Společnost byla založena v roce 2004, se sídlem a centrem výzkumu a vývoje v Tempe v americké Arizoně, a s výrobními závody v německém Schwarzheide.

O společnosti SAIC Motor Limited
SAIC Motor je největší automobilovým výrobcem na čínském trhu A (obchodovaném v měně CNY). Obchodní činnost společnosti SAIC Motor zahrnuje výzkum, výrobu a prodej automobilů, a to jak osobních, tak užitkových vozidel. Vyrábí také komponenty, včetně motorů, převodovek, pohonných jednotek, podvozků, interiéru a exteriéru, různých elektronických komponentů. Podniká také v oblasti logistiky, sledování vozidel, transakcí s použitými vozy a financování vozů.

Tisková zpráva SDCmaterials Inc.

Související články

SDCmaterials: Výrobce vysoce výkonných katalytických materiálů vidí bod zlomu v rozvoji systémů regulace emisí
SDCmaterials: Výrobce vysoce výkonných katalytických materiálů vidí bod zlomu v rozvoji systémů regulace emisí

Americký výrobce vysoce výkonných katalytických automobilových materiálů SDCmaterials dnes oznámil, že zpřísněné podmínky dodržování emisí nutně povedou k rozvoji katalyzátorových technologií. Výkonný předseda společnosti SDC William Staron vydal v souvislosti s touto záležitostí následující prohlášení a přiblížil inovace, které se v oblasti regulace emisí dostávají do popředí: "Titulky aktuálních zpráv jsou plné nedodržování emisních podmínek. […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!