MEYLE vytvořil virtuální výstavní stánek

18. září 2020, 11:55

Měla to být největší událost roku v tomto odvětví. Kvůli epidemii koronaviru se veletrh Automechanika ve Frankfurtu nekonal. Hamburský výrobce MEYLE vytvořil virtuální výstavní stánek, aby umožnil kontakt a výměnu informací se zákazníky a partnery.

„Navzdory koronaviru a zrušení Automechaniky ve Frankfurtu jsme se nechtěli vzdát osobního kontaktu se zákazníky a partnery. Poslední měsíce prokázaly, že spolupráce a výměna informací fungují na digitální úrovni dobře. Vytvořili jsme virtuální výstavní stánek MEYLExperience, pomocí kterého se mohou zákazníci a partneři přesvědčit o kvalitě našich dílů a řešení. „ – říká André Sobottka, člen představenstva MEYLE odpovědný za prodej, marketing a komunikaci.

Zákazníci a partneři se mohou domluvit na základě pozvání kontaktní osoby MEYLE a dozvědět se o nejnovějších novinkách, novinkách a stávajících řešeních ze světa MEYLE a osobně mluvit s odborníky na prodej a marketing. Virtuální stánek je založen na platformě Microsoft Teams a interním nástroji pro správu pozvánek a hostů.

Slavnostní otevření MEYLExperience proběhlo 8. září 2020 – přesně ve stejný den, kdy byl původně plánována Automechanika Frankfurt 2020 – a konec akce je naplánován na konec října 2020.

V rámci MEYLExperience představuje hamburský výrobce interaktivním způsobem nejnovější trendy a nejzajímavější produkty ze světa MEYLE.

Hlavním tématem prezentace jsou následující kategorie produktů a novinek:

  • Produktové řady: MEYLE-ORIGINAL, MEYLE-HD, MEYLE-PD a MEYLE-KITS
  • Technický pokrok
  • Digitalizace
  • Podvozek a řízení
  • Brzdy
  • Filtry
  • Elektronika

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!