Novinka v nabídce KAMOKA: řídicí mechanismy – nové, bez zálohy

23. listopadu 2020, 10:01

Značka KAMOKA rozšířila svůj sortiment o nové řídicí mechanismy, které se prodávají bez zálohy. V letošním roce je dostupných 32 produktů pro systémy řízení s hydraulickým nebo elektrickým posilovačem a také pro systémy bez posilovače.

Novinka v nabídce KAMOKA - řídicí mechanismy

Nové náhradní díly, bez zálohy

Řídicí mechanismy KAMOKA jsou zbrusu nové, nikdy nepoužité a neregenerované díly. Tím je zajištěna dokonalá spolupráce všech součástí produktu a jejich proporcionální opotřebení, což umožňuje dlouhodobé používání výrobku. Jsou prodávány bez zálohy.

Důraz na preciznost návrhu a provedení

Konstrukce řídicích mechanismů pro jednotlivé modely automobilů přesně odpovídá specifikacím a požadavkům, jaké jsou kladeny na analogické díly určené pro prvovýrobu.

Vybrané mechanismy mají oproti OE dílům upravený úhel sklonu zubů, což vede ke zlepšení provozních parametrů, jako jsou interakce zubů, tichý chod a přesnost řízení.

Vysoká kvalita materiálů a trvanlivost výrobků

Písty mechanismu jsou vyrobeny ze speciálně upravené ušlechtilé oceli, která zajišťuje zvýšenou odolnost proti oděru. Vodící pouzdra ozubené tyče jsou vyrobené z polyoxymethylenu (POM), který se vyznačuje vysokou odolností, pevností v tahu a přirozenou kluzností.

Při výrobě prachovek se používá pružný plast vyztužený vlákny. Vnitřní a vnější těsnění z NBR (olejová těsnění) se vyznačují vysokou životností a odolností proti agresivnímu působení ropných derivátů.

Značky automobilů, pro které budou k dispozici řídicí mechanismy KAMOKA, jsou: Alfa Romeo, Audi, Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Hyundai, KIA, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Škoda, Toyota, Volkswagen.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!