Nový ADAS KIT rozšiřuje možnosti společnosti Delphi Technologies

24. listopadu 2020, 16:39

BorgWarner, světový lídr v oblasti čistých a efektivních technologických řešení pro spalovací, hybridní a elektrická vozidla, zavádí do portfolia značky Aftermarket Delphi Technologies nové diagnostické řešení, které umožňuje autoservisům přidat do své nabídky nový typ diagnostických služeb a zvýšit svou ziskovost. Umožňuje servisům pracovat s novou technologií ADAS, která se stává mainstreamem u většiny vozidel a je tak nezbytnou součástí servisních a opravárenských prací.

ADAS KIT společnosti Delphi Technologies

„Od roku 2020 bude více než 40 % nových vozidel standardně vybaveno nejméně dvěma typy ADAS a toto číslo pravděpodobně poroste,“ komentuje Alex Bertoli, ředitel Diagnostic and Workshop Solutions Delphi Technologies Aftermarket. “S rostoucím počtem automobilů vybavených touto pokročilou technologií představuje kalibrace ADAS skvělou příležitost pro autoservisy nabízet svým zákazníkům potřebné služby a rozvíjet jejich podnikání.“

Na podporu tohoto rostoucího trhu obsahuje nový program ADAS snadno použitelnou modulární sadu, která funguje se stávajícím tabletem a softwarem DS Diagnostic. Základní sada – hlavní rám, nastavovací lišta s lasery, držáky na kola, odstupňované podpěry a zrcadla – stejně jako řada volitelného příslušenství, jako jsou kalibrační terče pro nastavení předních kamer jsou vhodnépro populární značky jako Volkswagen, Mercedes-Benz, Renault, Peugeot, Citron, Toyota a Mazda.

Sada umožňuje provádět kalibraci kamer u 284 modelů aut a u 146 modelů kalibraci radaru. Pokrytí dalších 31 značek vozidel bude v brzké době možné díky nepřetržitému vývoji softwaru. Společnost Delphi Technologies je odhodlána držet krok s měnícím se trhem pro systémy ADAS a rozšiřovat svůj program tím, že zajistí, aby autoservisy byly schopné provádět kalibraci na stále širší škále automobilových aplikací.

Mezi funkce vyžadující takovou kalibraci patří nastavení zadní kamery, kalibrace přední kamery na straně řidiče a spolujezdce a také kalibrace radaru pro širokou škálu základních bezpečnostních detekčních funkcí. Obsahuje také jednoduché a podrobné pokyny zabudované do softwaru pro rychlou a přesnou kalibraci.

„Uvědomujeme si, že ADAS představuje další finanční investici pro servisy. Díky našemu modulárnímu designu budou mít možnost vybrat si funkce podle svého výběru. S rostoucí obsluhou systémů ADAS budou moci lehce navýšit své kapacity díky naší flexibilní nabídce produktů a efektivní obsluze zařízení,“ uzavírá Alex Bertoli.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!