Gates představuje novou značku náhradních dílů pro hybridní vozidla

14. prosince 2020, 11:28

Společnost Gates představuje E-Start™, novou značku náhradních dílů pro hybridní vozidla. E-Start nahradí značku EMD (Gates Electro-Mechanical Drive), která poskytuje řešení pro opravy hybridních vozidel vybavených řemenovým startér-alternátorem (BSG).

Gates řemeny E-Start™

Tato změna je příkladem toho, jak se společnost připravuje na budoucí technologický vývoj automobilových pohonných jednotek. Značka E-Start umožní distributorům a automechanikům lépe identifikovat řemeny, napínáky a sady vhodné pro použití v hybridních automobilech.

Drážkové řemeny a sady E-start Micro-V budou na trh uvedeny ve stejnou dobu. Ve spolupráci s většinou výrobců hybridních vozidel společnost Gates pomáhala při výzkumu a vývoji systémů BSG, které pomáhají snižovat spotřebu paliva a následně snižovat emise. Kromě startování motoru systém BSG získává energii během brzdění a dobíjí baterie. Gates představí 29 řemenů v nové řadě E-Start. Řemeny E-Start Micro-V nahradí řemeny Micro-V Stop & Start s katalogovými čísly Gates EMD. Protože systémy BSG vyžadují vyšší napětí než standardní systémy, jsou produkty Gates E-Start vyráběny s použitím pryžových směsí EPDM a aramidových vláken, které jsou výrazně silnější než u standardních řemenů Micro-V.

Gates také představí 12 sad E-Start Micro-V, které obsahují specifický řemen E-Start a špičkové napínáky E-Start pro kompletní opravu jakéhokoli hnacího ústrojí. Nové balení pomůže odlišit produkty řady E-Start od standardní řady Micro-V.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!