Nový vzhled produktů ATE

1. února 2021, 15:18

Produkty značky ATE mění vizuální podobu. Co se změní a co zůstane? Vysvětlíme v následujících řádcích.

Změny začaly uvedením nové brzdové kapaliny SUPER DOT 5.1 na jaře 2020. Změnil se také design plechovek – to byl začátek významného projektu optimalizace a standardizace obalů produktů ATE. Změna již probíhá – kromě brzdových kapalin byla velká část obalů nahrazena u brzdových třmenů. Nyní nastal čas pro nové skupiny produktů.

Od prvního čtvrtletí roku 2021 (a v některých případech dokonce od prosince 2020) se na trhu objevují první brzdové kotouče v novém balení. Brzdové destičky se objeví v polovině roku 2021. Je třeba si uvědomit, že výměna bude postupná a bude se jednat o „probíhající změnu“. To znamená, že po určitou dobu budou na trhu současně staré i nové obaly.

Co přesně se mění? Všechny nové obaly budou v souladu s jednotnou koncepcí. Jejich struktura bude vždy stejná, díky čemuž bude vytvořena jednotná image značky. Bude snazší rozlišovat mezi kategoriemi produktů. A vlajkové produkty značky, jako keramické brzdové destičky ATE nebo ATE PowerDisc, získají výrazný vzhled díky ilustraci produktu na obalu.

Další kategorie produktů budou následovat.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!