Přinášíme vám speciální newsletter o produktech společnosti HELLA GUTMANN SOLUTIONS

11. prosince 2015, 8:12

Společnost Hella Gutmann Solutions GmbH s přibližně 400 zaměstnanci a hlavním sídlem v Ihringenu/Breisachu patří ke skupině Hella Gutmann, která vznikla v roce 2008 v rámci joint venture mezi společností HELLA KGaA Hueck & Co. a diagnostickým specialistou Gutmann Messtechnik.

Do nové společnosti bylo převedeno víc než 25 let zkušeností a speciálního know-how z vývoje a výroby profesionálních diagnostických přístrojů pro motorová vozidla a výfukové plyny stejně jako kompetence firmy HELLA pro vybavení dílen v oblastech nastavení osvětlení a testování baterií. Dnes pracuje více než 40 tisíc autoservisů a dílen ve 24 zemích světa s diagnostickými přístroji Hella Gutmann Solutions.

Od roku 2014 byl zahájen prodej produktů Hella Gutmann Solutions také v České republice a na Slovensku.

Sortiment Hella Gutmann Solutions:

Mega Macs PC
Mega macs PC je prvním softwarovým řešením od Hella Gutmann Solutions, které z dílenského počítače učiní plnohodnotnou diagnostickou stanici. Ideální pro všechny, kteří chtějí profesionální diagnostiky a řízené opravy vykonávat nejraději přímo z počítače, laptopu nebo tabletu. A to bez zbytečných investic do přídavného hardware.

Bezdrátové dotazování všech řídících jednotek lze pomocí mega macs PC provádět stejně bezproblémově jako čtení a mazání všech kódů závad nebo resetování servisních intervalů. Nastavování snímačů, resetování hodnot nebo zapínání/vypínání systémů budete moci provádět úplně snadno z vašeho počítače. A to platí pro více než 35 tisíc modelů automobilů.

Objednací číslo: 8PD 010 600-481

Leták ve formátu PDF

Mega Macs 42 SE 
Při vývoji úspěšného mega macs 42 SE jsme dělali vše pro to, abyste mohli pracovat rychle a efektivně. Vše složité jsme jednoduše vynechali. Nový mega macs 42 SE včetně akumulátoru váží pouhých 480 g a přesto pokrývá bez problémů více než 40 automobilových značek a více než 35.000 modelů. Přičemž je zaručena maximální a spolehlivá kontrola systémů do hloubky. Pomocí mega macs 42 SE lze číst paměti všech řídicích jednotek a systémů. Software vás navádí při lokalizaci příčin závady a ukazuje cestu, jak se připojit k potřebným komponentům.

Objednací číslo: 8PD 010 601-151

Leták ve formátu PDF

SLD-Tool
Ať už se jedná o netěsnosti v některém z mnoha uzavřených systémů vozidla nebo o těžko lokalizovatelné pískání ve vnitřním prostoru vozidla – zjišťování úniků stojí čas, peníze a spoustu nervů. Zdlouhavé a často neúspěšné hledání příčin úniku přitom nelze zákazníkům vůbec účtovat. Proto bude vyvíječ kouřových plynů SLD-Tool (Smoke Leak Detection-Tool) vašim spolehlivým pomocníkem při vyhledávání netěsností v téměř všech uzavřených systémech vozidla, včetně vnitřního prostoru.

K rozprašovanému speciálnímu oleji UltraTraceUV je přidána UV kontrastní látka, takže netěsnosti označíte a identifikujete obratem ruky.

Objednací číslo: 8PD 003 798-021

Leták ve formátu PDF

TPM-Tool
Přístroj na měření tlaku v pneumatikách TPM-Tool nabízí kompaktní, výhodné a výkonné řešení pro každý pneuservis.

Přehled funkcí TPM-Tool:
Programování všech relevantních OE a univerzálních senzorů, aktivace, zkoušení, programování, klonování senzorů, zjišťování stavu baterie, ID senzoru a teploty přímo na kole, testování senzorů/systémů, dokumentace načtených dat, OBD rozhraní, přenos a aktualizace s PC přes Bluetooth a USB, technické údaje (utahovací momenty, OE čísla, data senzorů), diagnostika klíčů, čtení chybových kódů systémů TPMS.

Objednací číslo: 8PD 010 601-921

Leták ve formátu PDF

REGLOSKOPY SEG
Průzkumy ukazují, že každé třetí vozidlo má nedostatky v osvětlení – od světlometů nastavených příliš vysoko až po vozidla, kterým světlomety nesvítí téměř vůbec. Autoservisy tak mají plné ruce práce, aby obnovily bezpečnost na silnicích.

Řada nových regloskopů SEG od společnosti Hella Gutmann Solutions přináší autoservisům výkonné profesionální přístroje nejnovější generace. Přístroje SEG umožní snadno a rychle kontrolovat a seřizovat i nejmodernější systémy světlometů osobních i nákladních automobilů.

Díky nové stupnici na matici přístroje SEG IV je možné kontrolovat a přesně seřizovat všechny aktuální systémy světlometů, jako jsou halogenové, xenonové i LED světlomety a světlomety s asistenčními systémy pro dálková světla. Regloskop je vhodný k nastavování všech světel – potkávacích, dálkových i mlhových.

Objednací číslo: 8PA 007 732-311

Leták ve formátu PDF

PŘEJEME VÁM KRÁSNÉ VÁNOCE!!!

Veškeré informace o produktech společnosti Hella Gutmann Solutions naleznete na webových stránkách www.hella-gutmann.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!