Tesla: Automobilové žárovky a pojistky – katalog 2016/2017

18. ledna 2016, 10:30

V lednu 2016 byla zahájena distribuce sdruženého katalogu automobilových žárovek a pojistek. V katalogu je přehledně představen celý sortiment žárovek a pojistek TESLA, včetně nových typů.

Katalog ke stažení ve formátu PDF (17 MB) najdete ZDE

Související články

Nové xenonové výbojky TESLA
Nové xenonové výbojky TESLA

TESLA BLATNÁ, a.s. zavádí do sortimentu náhradních dílů pro osvětlení automobilů nové výrobky a to xenonové výbojky do hlavních světlometů. Od začátku roku 2016 budou dodávány čtyři základní typy výbojek. Xenonové výbojky D1S, D2S, D2R, D3S se značkou TESLA jsou homologovány pro provoz dle norem E/ECE 324, E/ECE/TRANS/505 Reg. No. 99 a jsou označeny certifikačním […]

Tesla Blatná na veletrhu EQUIP AUTO 2015
Tesla Blatná na veletrhu EQUIP AUTO 2015

TESLA BLATNÁ, a.s. se v termínu 13. až 17.10. 2015 zúčastňuje veletrhu EQUIP AUTO 2015, který se koná ve veletržním centru Paris Nord. V rámci společné expozice českých firem pod záštitou MPO ČR představíme sady zapalovacích kabelů, zapalovací cívky, automobilové žárovky a pojistky. Stánek najdete v hale 6 pod číslem H036.

Nové servisní sady žárovek a pojistek
Nové servisní sady žárovek a pojistek

TESLA BLATNÁ rozšiřuje sortiment náhradních dílů s automobilovými žárovkami o servisní sady s 12V žárovkami a to pro konkrétní modely osobních automobilů značky Škoda. Jedná se o šest typů servisních sad pro nejrozšířenější modely zastoupené v českém vozovém parku.

Nový katalog zapalovacích cívek
Nový katalog zapalovacích cívek

Tesla Blatná rozšířila sortiment zapalovacích cívek o další typy, takže ten je nyní představován 354 různými typy pro téměř 8.800 modelů osobních a užitkových automobilů různých značek. Kompletní sortiment zapalovacích cívek a jejich koncovek můžete najít ve výrobkové databázi TecDoc nebo v novém tištěném katalogu Tesla 2017/2018. Katalog na vyžádání,  PDF verzi najdete na stránkách […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!