Firma Delphi Technologies jako první uvádí na aftermarket brzdové díly pro modely Volkswagen 2020

10. června 2021, 15:50

Firma Delphi Technologies v rámci své strategie „first-to-market“ uvádí na trh nové výrobky, které nejsou dosud pro aftermarket dostupné, a nabízí přední brzdové destičky pro vozy Volkswagen Caravelle, Transporter, Multivan a California s motorem 2.0D modelové řady 2020.

Delphi first to market pro vozy Volkswagen Caravelle, Transporter

Nové přední brzdové destičky umožňují společnosti dosáhnout 99,89% pokrytí vozového parku značky Volkswagen na řadě klíčových trhů včetně Německa, Velké Británie, Itálie, Francie a Španělska. Společnost Delphi Technologies nabízí dobré pokrytí vozů Volkswagen v Evropě také brzdovými kotouči, čímž poskytuje správnou kombinaci kvalitních dílů pro opravy.

Produkty společnosti Delphi Technologies pro nové modely představují atraktivní příležitost k růstu

Delphi pomáhá servisům

Nové modely automobilů představují pro autoservisy významnou příležitost k rozšíření nabídky služeb. Prodeje předchozí generace modelu Volkswagen Transporter, uvedeného na trh v roce 2016, dosáhly v Evropě více než 300.000 vozů. Nejnovější model, který již v roce 2021 získal různá ocenění, zřejmě zopakuje úspěch verze z roku 2016.

„I nadále se zaměřujeme na podporu podnikání našich zákazníků tím, že poskytujeme špičkové pokrytí vozového parku a uvádíme na trh jako první nové produkty. Autoservisy tak mohou poskytovat další nákladově efektivní opravárenské služby rychleji než konkurence,“ vysvětluje Jean-Francois Bouveyron, viceprezident Delphi Technologies Aftermarket pro Evropu, Střední východ a Afriku.

Brzdové destičky Delphi Technologies jsou vyvinuty s využitím odborných znalostí OE, aby splňovaly nejvyšší standardy bezpečnosti a výkonu – stejně jako originální díly. Díky koncepci „vše v jednom“ společnosti Delphi Technologies jsou díly dodávány s nezbytným příslušenstvím, které mechanici potřebují k rychlé a správné výměně dílů.

Další informace o brzdových komponentech naleznete na www stránkách společnosti Delphi Technologies.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!