Společnost Delphi Technologies uvádí na trh řadu dílů řízení a zavěšení pro vůz Tesla Model S

9. listopadu 2021, 11:46

Sortiment dílů řízení a zavěšení Delphi se rozšiřuje o nové komponenty pro Teslu Model S. Uvedení na trh zahrnuje několik nových dílů, včetně ramen zavěšení, stabilizátorů, spojovacích tyčí a kulových čepů.

Nové díly pro Teslu Model S se během konstrukčního procesu osvědčily a prošly bezpečnostními testy. Podle společnosti Delphi Technologies zaručuje tepelné zpracování tělesa ramene vyšší pevnost a odolnost proti opotřebení než u původního vybavení. Kromě toho testy tažné síly a tlaku na kulové čepy prokázaly vynikající odolnost výrobku společnosti Delphi Technologies. Výsledky testů prokazují odolnost těchto bezpečnostně důležitých dílů při brzdění a řízení.

„Naše nová řada dílů pro zavěšení a řízení je dalším příkladem našeho závazku ke kvalitě a bezpečnosti pro naše zákazníky. Nejnovější výsledky testů jsou působivé a činí z našich dílů optimální řešení pro autoservisy, které chtějí nabízet špičkové služby,“ říká Neil Fryer, viceprezident Delphi Technologies pro globální marketing, produktové plánování a strategické plánování. „Jsme přesvědčeni, že pokud jde o standardy pro aftermarket, nelze dělat kompromisy, zejména proto, že bezpečnost a zážitek z jízdy jsou klíčovými faktory kvality výrobku.“

Výměna dílů řízení a zavěšení vozu Tesla Model S je obzvláště důležitá, více než průměrná oprava tohoto druhu, protože tyto díly hrají velkou roli v jízdních režimech vozu. Inteligentní vzduchové odpružení je zodpovědné za komfort, bezpečnost a výkon režimu Cheetah, kterému Tesla Model S P100D do značné míry vděčí za svou popularitu. Proto je pro majitele vozidel velmi důležité najít náhradní díly, které jsou identické s originálními součástkami.

Nabídka náhradních dílů pro elektromobily je více než jen komplexní servis nejnovějších modelů: je to klíčová součást závazku k budoucí udržitelnosti. Nové výrobky doplňují řadu stávajících dílů, které jsou pro tuto aplikaci k dispozici. Patří mezi ně brzdové destičky a kotouče, stejně jako příslušenství, které si již získalo oblibu u majitelů servisů. Všechny tyto díly dohromady tvoří základ komplexního řešení podvozku pro elektromobily na aftermarketu.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!