Brembo katalog – neustále se rozvíjející klasika

13. června 2016, 8:28

Nové vydání katalogu Brembo pro rok 2016 přichází ve svém klasickém multiproduktovém formátu, což umožňuje velmi snadnou a rychlou identifikaci náhradních dílů: brzdových kotoučů a destiček nebo bubnů a čelistí.

Design byl kompletně přepracován a aktualizován v souladu s nejnovějšími produkty na trhu. Toto nové vydání katalogu Brembo nabízí téměř 3.000 pozic kotoučů a destiček (více než 1.500 kotoučů a více než 1.400 destiček) a téměř 1.000 pozic bubnů a čelistí. Katalog tak bezpochyby patří mezi nejkompletnější seznamy dostupné v současné době na trhu. Nabízí vysoce přesné, jednoznačné a aktuální informace ve třech různých formátech: tištěný katalog, on-line katalog a TecDoc.

Mezi novinky mezi produkty v Brembo katalogu patří nová řada kotoučů Premium, které se zaměřují na vozy s vyšším výkonem a jsou inspirovány originálními díly. Tato řada Premium zahrnuje exkluzivní plovoucí kotouče pro použití v extrémních sportovních vozech a kompozitní kotouče pro prestižní produkční vozy. Obě řešení zaručují lehkost a vynikající výkon díky použití hliníkového náboje a speciální šedé slitiny s vysokým obsahem uhlíku.

Nové vydání katalogu se rovněž vyznačuje rozšířením nabídky UV potažených disků (všechny kódy končí na ".x1"). Nabídka více než 700 položek kotoučů se speciálním antikorozním nátěrem je velmi ceněna a často žádána u současných řidičů nejenom pro estetický vzhled výrobku.

BREMBO on-line katalog na www.bremboparts.com byl také přepracován. Webové stránky se mohou pochlubit více než 700.000 unikátními návštěvníky za rok. Aplikace  Brembo Parts, která je k dispozici jak pro Android, tak pro Apple, má více než 40.000 stažení.

Související články

Brzdové kotouče Brembo XTRA
Brzdové kotouče Brembo XTRA

Pro novou řadu vrtaných kotoučů Xtra, Brembo navrhnulo a vytvořilo specifické vrtání na míru každému vozu. To kombinuje atraktivní vzhled, podtržený exkluzivním UV lakováním pro nejlepší ochranu proti korozi s vysokým výkonem a efektivním brzděním za každé situace. To vše za účelem podtržení a zvýraznění stylu všech řidičských nadšenců. Vlastnosti nových brzdových kotoučů Brembo XTRA: […]

Novinka u Stahlgruberu – rozšíření nabídky sportovních brzdových kotoučů BREMBO XTRA Line
Novinka u Stahlgruberu – rozšíření nabídky sportovních brzdových kotoučů BREMBO XTRA Line

Během ledna 2017 došlo u firmy Stahlgruber k významnému rozšíření nabídky brzdových komponentů BREMBO o další aplikace sportovních vrtaných kotoučů řady XTRA Line.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!