TRW Aftermarket je u společnosti TEMOT mezinárodním dodavatelem roku 2015

14. července 2016, 12:05

Společnost TRW Aftermarket byla oceněna jako ‘Dodavatel roku 2015’ u společnosti TEMOT International, jedné z největších mezinárodních obchodních skupin pro nezávislý trh s náhradními díly (Independent Aftermarket’s) (IAMs). Tato zpráva ještě více posiluje ústřední postavení společnosti TRW jako předního dodavatele systémů “Corner Module” (brzdy, řízení a zavěšení) v rámci globálního aftermarketu.

Ocenění bylo oznámeno na konferenci TEMOT International pro akcionáře a dodavatele. Zúčastnilo se jí 380 hostů a konference se konala ve dnech 17. – 18. května ve Varšavě v Polsku. Ocenění bylo předáno panem Fotiosem Katsardisem, prezidentem a CEO společnosti TEMOT International, a za společnost TRW jej převzali pan Neil Fryer, viceprezident a generální manager Global Parts & Service, dále pan Javier Rodrige, ředitel divize Parts & Service, Europe a pan Jochen Leuthold, Senior Sales Director pro střední Evropu.

Gratuluji TRW Aftermarket k tomuto zaslouženého ocenění,“ řekl pan Fotios. „Jako globální společnost s řadou akcionářů se TEMOT při poskytování nejvyšších standardů služeb našim zákazníkům opírá o dokonalost stejně smýšlejících a silných globálních partnerů jako je například TRW. Ocenění vynikajících výkonů společnosti TRW ukazuje na skutečnost, že TRW nejen poskytuje nejvyšší kvalitu výrobků a inovativní služby s přidanou hodnotou, ale že se vždy snaží dát svým zákazníkům něco navíc.“

Pan Neil Fryer ze společnosti TRW dodal: „Získání tohoto ocenění svědčí o neúnavné tvrdé práci našich globálních týmů. Dobrá práce. Děkuji všem zúčastněným. Je to čest a privilegium být oceněn tímto způsobem od jednoho z velikánů průmyslu v oblasti podnikání, které nejen sdílí naše nadšení pro kvalitu, ale také se řídí naší centrální filozofií bezpečnosti pro všechny.

Společnost TEMOT International má v současné době 57 akcionářů v 54 zemích a globální příjmy společnosti přesahují 9,2 miliardy €. Dalšími oceněnými společnostmi byly v kategoriích Globální dodavatel (Robert Bosch GmbH); Užitková vozidla (Hengst SE & Co. KG); Prodej a marketing (KS Tools GmbH) a Logistika (Nissens A/S).

Tisková zpráva TRW Automotive Aftermarket

Související články

TRW Aftermarket neustále zlepšuje svůj technický koutek nabízející služby autoservisům
TRW Aftermarket neustále zlepšuje svůj technický koutek nabízející služby autoservisům

Společnost TRW Aftermarket přidala novou sérii interaktivních videí technických výukových programů s návody typu „krok za krokem“ do svého volného, on-line technického zdroje „Tech Corner“ (technický koutek). Videa jsou navržena tak, aby si technici mohli projít každým krokem procesu montáže po jednoduchém stažení interaktivního souboru ve formátu PDF přímo do počítače nebo tabletu. Alexander Knorn, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!