Aplikace „Compressor“ společnosti Behr Hella Service s novými funkcemi

27. července 2016, 10:06

Aktualizace pro rok 2016 umožňuje zobrazit údaje o množství náplně pro zemědělské stroje a přináší nové informační materiály.

Aplikace Compressor představuje výkonnou pomůcku pro autoservisy, která umožňuje zobrazit informace o množství náplně chladiva a kompresorového oleje. V rámci aktualizace jsme výrazně rozšířili paletu funkcí této bezplatné aplikace. Nová verze aplikace obsahuje nejen informace o množství náplně z oblasti osobních a užitkových automobilů či dodávek, nýbrž také z oblasti zemědělských strojů. Dále jsme aktualizovali a rozšířili již tak podrobné informace o výměně kompresorů. V aplikaci teď máte k dispozici nová technická videa, která předvádějí například proplachování klimatizačního systému.

Aplikace zjednodušuje údržbu a opravy, neboť umožňuje pohodlněji a rychleji přistupovat k jednotlivým informacím o množství náplně. Ve srovnání s tištěnými datovými listy nebo datovými listy ve formátu PDF, v nichž nadále najdete veškeré podrobné informace, je díky integrované funkci vyhledávání podstatně rychlejší vyhledání potřebných údajů. Z možnosti přidávat oblíbené položky profitují zejména autoservisy, které se specializují na určitá vozidla. Ale i ostatní autoservisy mohou nadále ukládat často potřebné údaje pro běžná vozidla tak, aby je mohly znovu rychle zobrazit.

Veškeré novinky a podrobnější informace naleznete – ZDE.

Související články

Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service v oblasti thermo-managementu
Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service v oblasti thermo-managementu

Ve druhém čtvrtletí 2016 zahrnula společnost Behr Hella Service do sortimentu 128 nových položek.

Hella na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu
Hella na veletrhu Automechanika ve Frankfurtu

Hlavní světovou událost automobilového aftermarketu a největší světový veletrh automobilových komponentů Automechanika každoročně navštíví tisíce lidí z celého světa. Minulý ročník veletrhu zaznamenal 138.000 návštěvníků ze 74 zemí a 4.660 vystavovatelů. Letos se koná veletrh Automechanika ve Frankfurtu nad Mohanem ve dnech 13. – 17.9. 2016. HELLA zde bude prezentovat své novinky v moderním, impozantním […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!