Specialista pro aftermarket na veletrhu Automechanika Frankfurt 2016

4. srpna 2016, 11:50

Společnost Valeo vystavuje své inovace IAM na veletrhu Automechanika 2016, který se koná na výstavišti ve Frankfurtu ve dnech 13. – 17. září. Navštivte Valeo na hlavním stánku A61 v hale 3 a zjistěte více o Valeo Green Box. Prohlédněte si stánek Agora AG.0 A.60, kde se bude konat workshop věnovaný kamionu Valeo on Tour.

Jako specialista pro trh s náhradními díly se společnost Valeo Service stará o své zákazníky v mnoha dimenzích
• Péče o produkty – s více než 90 roky odborných znalostí v oblasti prvovýbavy a se širokým pokrytím vozového parku můžete důvěřovat specialistům pro aftermarket
• Technická péče – s asistenčním programem Tech’Care pro autoservisy
• Marketingová péče – poskytujeme zákazníkům veškeré propagační a komunikační nástroje pro podporu jejich prodeje
• Péče o zákazníky – pomáháme našim zákazníkům v jejich speciálních službách typu CRM (řízení vztahů se zákazníky)
• Logistická péče – se silným závazkem včasných dodávek a dostupnosti
• Digitální péče – s digitálním programem Valeo zahrnujícím chytré webové aplikace a rychle rostoucí přítomnost na sociálních sítích

Důvěřujte specialistovi pro aftermarket s více než 3.500 novými výrobky přidávanými každý rok, které pokrývají 14 produktových řad pro osobní vozidla a 11 pro užitková vozidla, aby se napomohlo zvýšení efektivity opravárenských služeb a zajistilo se zvýšení bezpečnosti, komfortu a radosti z jízdy pro zákazníky.

Jako přední výrobce dílů pro prvovýbavu u výrobců automobilů představí společnost Valeo své nejnovější řady spojek, stěračů, osvětlení, dílů přídavného vybavení a repasované díly, které těží ze zkušeností z prvovýbavy. Technické informační a prodejní týmy společnosti Valeo budou ve stánku připraveny podělit se o své zkušenosti s návštěvníky.

V této informaci přicházíme se seznamem inovací a produktů uváděných na trh v několika produktových řadách, jako jsou například vysoce očekávané zadní ploché stírací lišty s novou řadou stěračů Hydro Connect. Společnost Valeo Service byla schopna vyvinout širokou škálu pokrývající 96% evropského automobilového parku s pouze 3 adaptéry a 8 objednacími čísly, což umožňuje lepší a efektivnější řízení skladových zásob pro profesionály a jednoduchost pro koncové uživatele.

Posílení pokrytí užitkových vozidel v roce 2016 prezentuje specialista pro trh s náhradními díly zcela novými pneumatickými aplikacemi určenými pro městské i dálkové autobusy pod značkou Spheros, která je nyní součástí Valeo Group. Pro obohacení portfolia pro městské a dálkové autobusy jsme se zaměřili na dva hlavní cíle: Kompaktní klimatizační jednotka Citysphere pro městské autobusy (prvovýbava nebo řešení jako dovybavení) a autobusové topení Thermo E 200/320, nejmodernější systém, který je založen na dlouholetých zkušenostech s úspěšnými předchozími modely.

V souladu se snižováním emisí CO2 nabízí společnost Valeo řadu repasovaných produktů založenou na know-how a požadavcích na kvalitu naší společnosti. Mikrohybridní řešení i-Stars® a Restart®, startéry a alternátory jsou rovněž zdrojem úspor pohonných hmot a dlouhotrvajících předpokladů výkonnosti.

Pokud jde o služby, společnost Valeo urychluje nasazení programu Tech'Care, který se zaměřuje výhradně na autoservisy. Technická podpora, technické prezentace, asistence a dílenské nástroje budou demonstrovány ve stánku Agora (AG.0 A.60) na 120 m2, 2 patra kamionu Valeo. To je ideální doplňkový prostor pro prozkoumání všech technických znalostí společnosti Valeo.

Portfolio společnosti Valeo je silně podporováno uživatelsky přívětivými digitálními nástroji, aplikacemi, on-line katalogy, diagnostikou, videi, QR kódy, technickými tipy … to je umožněno stále výkonnějšími databázemi a týmy datových specialistů zajišťujícími vždy špičkové služby.

S prvotřídním programem ukazujícím trendy budoucnosti a budoucích technologií připravovaných pro automobilový průmysl jsou zákazníci zváni k návštěvě veletrhu Automechanika a ke sdílení inovací této entuziastické značky.

V roce 2016 byla společnost Valeo Group oceněna jako Top Employer. Tato certifikace je udělována organizacím demonstrujícím osvědčené postupy v oblasti lidských zdrojů, zejména talentů a jejich rozvoje, odměn a benefitů, školení a rozvoje dovedností.

Související články

Valeo má za sebou rekordní pololetí
Valeo má za sebou rekordní pololetí

Společnost Valeo, přední světový výrobce pro automobilový průmysl, zveřejnil finanční výsledky za první pololetí roku 2016. Ve všech klíčových ekonomických parametrech zaznamenala výrazný nárůst proti stejnému období loňského roku. • Za první pololetí stouply meziročně tržby o 11% na 8,1 miliardy eur • Ve druhém čtvrtletí 2016 prudce rostly tržby o 13% • Provozní zisk […]

Dvojhmota v háji? Je levnější a lepší řešení
Dvojhmota v háji? Je levnější a lepší řešení

Dvouhmotový setrvačník poskytuje větší komfort jízdy díky menším otřesům pohonu a nižší spotřebě paliva a při včasné instalaci může navíc ušetřit drahé opravy. Naklápěcí ložiska, které dvouhmotový setrvačník obsahuje, se mohou bohužel často poškodit a pak nejenže neplní svou funkci, ale každé sešlápnutí a puštění pedálu plynu vydává nepříjemný zvuk. Navíc špatná "dvouhmota" může způsobit […]

Dezinfekce klimatizace pro větší pohodlí i bezpečnost
Dezinfekce klimatizace pro větší pohodlí i bezpečnost

Klimatizaci by v autě chtěl mít prakticky každý a opravdu, po našich silnicích už jezdí mnoho takto vybavených vozidel. Ale ne všichni uživatelé automobilových klimatizací vědí, že toto zařízení vyžaduje pravidelnou údržbu. A ještě méně osob ví, že na trhu existují prostředky, které je možné využít i v domácích podmínkách a zajistit tak, aby klimatizace […]

Kabinový filtr – buď o krok napřed
Kabinový filtr – buď o krok napřed

Která část vozidla je řidiči nejbližší? Ne, není to volant – je to kabinový filtr, přes který proudí do auta vzduch, který pak dýchají všechny osoby v autě. Můžete si vybrat obyčejný filtr, ale stojí za to být o krok napřed a vybrat si ClimFilter Supreme od firmy Valeo. Každým rokem se situace opakuje – […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!