Nový obal SKF

15. srpna 2022, 14:36

Firma SKF představuje nový design obalů výrobků určených pro automobilové náhradní díly. Tento nový design klade velký důraz na modrou barvu, která je pro SKF charakteristická, a přináší čistší a přímočařejší uspořádání.

U nových krabic zohlednili zpětnou vazbu zákazníků získanou z průzkumu mezi zákazníky SKF po celém světě. Jsou opatřeny QR kódem (Quick Response), který umožní přímý přístup na webové stránky Automobilové náhradní díly SKF, kde si mohou ověřit, zda je výrobek vhodný pro jejich vozidlo, získat přístup ke kompletnímu sortimentu výrobků a požádat o technickou podporu.

„Společnost SKF nedávno zahájila novou strategii, která se ve větší míře zaměřuje na automobilové náhradní díly a více cílí na udržitelnost automobilového průmyslu. Snažíme se o ještě užší propojení s našimi koncovými zákazníky tím, že nasloucháme jejich potřebám a zaměřujeme se na jejich rostoucí loajalitu. Tento nový obal skvěle odráží naši angažovanost a oddanost vůči nim,“ Philipp Herlein, vedoucí globálního trhu s autodíly ve společnosti SKF.

V únoru SKF zveřejnila nový strategický rámec, v němž posiluje svůj závazek dosáhnout do roku 2050 bezemisního dodavatelského řetězce, a to od materiálů až po dodávky výrobků. V tomto duchu se rozhodli, že současné obaly nechtějí vyhodit do odpadu. To znamená, že nový obal bude několik měsíců existovat vedle toho stávajícího.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!