Schaeffler: Novinky v sortimentu dílů řízení značky FAG

9. února 2023, 11:23

Podvozek s přesně přizpůsobenými díly zajišťuje, že automobil lze řídit bezpečně a spolehlivě ve všech situacích a na různých typech silnic. Kompenzuje vnější vlivy, například změny povrchu vozovky, vlivy prostředí, jako je voda, sůl, prach a teplota. Podvozek kromě toho musí zabezpečovat důležité parametry například jízdní komfort, bezpečnost a hlavně jízdní dynamiku v každé situaci. Společnost Schaeffler nabízí řešení podvozkových expertů prostřednictvím značky FAG, která je na trhu více než 130 let a i nadále se nekompromisně zavazuje ke kvalitě s cílem maximálně prodloužit životnost podvozkových dílů. Inženýři společnosti Schaeffler vyvíjejí a testují každý díl řízení podle nejpřísnějších norem kvality, které odpovídají požadavkům pro prvovýbavu.

 

Schaeffler díl řízení FAG

V produktové kategorii ramen náprav společnost informuje o novinkách s objednacím číslem pro přední nápravu 821 1172 10 (levá strana) a 821 1173 10 (pravá strana), které zvyšuje pokrytí vozového parku pro vozy Ford Mondeo V, rok výroby 2014 – 2022.

Informace k produktu:

  • Rameno nápravy je vyrobeno z hliníkové slitiny AL6110A (využívané v leteckém průmyslu), jež se vyznačuje vysokou kvalitou a užitím v podvozkových dílech významně zvyšuje životnost dílu.
  • Povrch ramena je tzv. nitrokarburizován a následně pozinkován, což znamená, že je maximálně chráněno vůči korozi a také tato výrobní metoda zvyšuje odolnost vůči opotřebení.
  • Součástí ramena je hydraulický silentblok dle požadavků prvovýroby.
  • Další součástí je i kulový čep, rovněž vyroben ze slitiny AL6110A, také nitrokarburizován a pozinkován.
  • Čep je finálně chráněn prachovkou (těsněním), která je vyrobena z materiálu TPU (termoplastický polyuretan), která výrazným způsobem zvyšuje ochranu vůči korozi. Je odolná vůči UV záření, vodě, prachu a nečistotám, které na podvozek působí ze silnice a také je vysoce odolná vůči mechanickému poškození. Navíc je vysoce flexibilní vůči vysokým teplotám.
  • Dále v balení naleznete veškeré příslušenství k instalaci, které šetří čas a peníze.

Schaeffler díl řízení FAG

Tabulka Schaeffler

Kompletní leták s informacemi ke stažení ve formátu PDF.

Více informací o nabídce firmy Schaeffler a produktech značky FAG naleznete na stránkách REPXPERT.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!