Společnost febi uvádí na trh nový sortiment

31. července 2023, 15:57

Firma febi rozšířila svou rozsáhlou nabídku náhradních dílů o novou řadu. Aktuálně je k dispozici více než 230 hnacích hřídelí (poloos) febi, které pokrývají přibližně 20.000 oblíbených vozidel, vyskytujících se na silnicích v Evropě i po celém světě. Nabídka se bude i nadále rozrůstat.

Společnost febi uvádí na trh polosy

K zahájení nejnovější kampaně společnosti febi zaměřené na hnací hřídele se výborně hodí slogan “Smooth Transitions“, který vhodně vystihuje podstatu nabízených produktů.

Hnací hřídele febi jsou vyráběny a konstruovány podle nejvyšších norem kvality, které zajišťují, že výrobky odpovídají výkonovým a konstrukčním specifikacím originálního dílu, aby byla zajištěna správná montáž a funkce. Všechny hnací hřídele navíc procházejí přísnou kontrolou, aby splňovaly vysoké kvalitativní standardy skupiny bilstein.

Hnací hřídele febi jsou navíc chytrým opravárenským řešením. Výměna s použitím nové poloosy febi zkrátí dobu, kterou musí vozidlo strávit v servisu, takže oprava je méně nákladná a časově efektivnější, takže zákazník bude spokojenější.

Nové hnací hřídele febi již naleznete v Partsfinderu, online katalogu dílů skupiny bilstein: www.partsfinder.bilsteingroup.com.

Další užitečné informace o hnacích hřídelích febi a dalších výrobcích z produktové řady Hnací systémy naleznete na webových stránkách febi: www.febi.com.

Značka febi je součástí skupiny bilstein, která zastřešuje další silné značky SWAG a Blue Print. Skupina bilstein nabízí dohromady více než 62.000 různých náhradních dílů pro profesionální opravy vozidel. Mezinárodně působící skupina firem dodává své výrobky do více než 170 zemí. Více informací je k dispozici na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!