ORLEN OIL: Nová kvalita na světových trzích

5. března 2024, 8:57

V dynamicky se měnícím odvětví maziv představuje růst značky ORLEN OIL a její rozsáhlá expanze novou etapu na evropských i světových trzích. Produkty ORLEN OIL, které kombinují zkušenosti a tradici známých a uznávaných značek Platinum a LOTOS, otevřely v lednu 2024 novou kapitolu v historii maziv. Výrobky pod novou značkou jsou již k dispozici na českém trhu.

Nabídka olejů ORLEN

Od té doby, co se v evropských městech objevují další a další čerpací stanice se značkou ORLEN a charakteristické logo orla posiluje svou image s každým odjetým kolem vozu Formule 1, bylo jen otázkou času, kdy se řada produktů doplní o motorové oleje (pod stejnou značkou). ORLEN S.A. je polský koncern, který se stal jedním z klíčových hráčů na mezinárodní scéně a rozšířil svůj vliv daleko za hranice Polska. Společnost ORLEN S.A. má výrobní závody a rafinerie na strategických místech v Evropě – v Polsku, České republice nebo Litvě.

Oleje ORLEN

ORLEN OIL je jednak název společnosti, která je součástí skupiny ORLEN Capital Group, jednak značka ropných produktů, která vznikla spojením společností LOTOS Oil a ORLEN OIL. Čím se však ORLEN OIL odlišuje od svých konkurentů? Především je to nový pohled na potřeby trhu, neúnavná snaha o dokonalost a široké portfolio. Společnost vyrábí maziva od motorových a průmyslových olejů až po plastická maziva a specializované provozní kapaliny. Evropa není jediným regionem, kde dochází k expanzi. Motorové oleje vyráběné společností se dostávají i do nejvzdálenějších koutů Asie, Blízkého východu, Afriky nebo dokonce Jižní Ameriky. Aby bylo možné uspokojit potřeby tak rozmanitých zákazníků, bylo nutné rozšířit rozsah produktového portfolia. Za zmínku proto stojí například produktová řada pro hybridní automobily ORLEN OIL Max Expert Hybrid, která reaguje na výzvy moderního automobilismu.

Oleje ORLEN

Zároveň se podívejme na samotnou komunikaci značky a na jednotlivé produkty. Co je na výrobcích ORLEN OIL tak výjimečného? Jednoznačně je to Advanced Protect Formula – receptura, která znásobuje ochrannou funkci oleje. Chrání studený motor již při jeho spuštění a usnadňuje startování při teplotách pod bodem mrazu. Díky ní se olej i přes nepříznivé povětrnostní podmínky dostává nepřetržitě ke každé součásti motoru a účinně chrání jeho nejdůležitější části. Současně byly vlastnosti oleje vyladěny pro vozidla vystavená častému startování a vypínání motoru, například v městském provozu. Složení stabilizuje mazací film a zároveň minimalizuje koeficient tření mezi spolupracujícími součástkami a chrání olej před oxidací. Advanced Protect Formula funguje hned od okamžiku nastartování motoru a s rostoucí teplotou se začíná vytvářet termoaktivní povlak Hi-Endure Coat, což znamená ne jednu, ale dvě ochranné vrstvy pro rychlou a dynamickou jízdu, stabilitu a pro účinnou absorpci a odvod tepla z motoru.

Nelze opomenout roli ORLEN OIL ve světovém motorsportu. Ambasadoři značky ORLEN OIL, jako jsou Martin Prokop, Kajetan Kajetanowicz, Bartosz Zmarzlik, Miko Marczyk, Jakub Przygoński nebo Fernando Barreiros, svým nadšením a úspěchy ještě více zdůrazňují hodnoty, které ORLEN OIL představuje. Sportovci dosud budovali povědomí o značkách Platinum a LOTOS a od letošního roku pokračují ve spolupráci s novou značkou – ORLEN OIL.

ORLEN OIL

Nyní, když ORLEN OIL působí pod novou značkou a pokračuje ve svém poslání dodávat na globální trhy výrobky nejvyšší kvality, nabízí se otázka: viděli jste už někde výrobky ORLEN OIL? Ať už hledáte řešení pro osobní vozidla, nákladní automobily nebo průmyslové stroje, ORLEN OIL nabízí výrobky, které nejen splňují nejvyšší standardy, ale jsou také důkazem péče o životní prostředí. Jako každá světová značka patří společnost do organizace ATIEL, která potvrzuje kvalitu výrobků a jejich soulad s údaji na etiketě.

S ORLEN OIL se každý kilometr ujetý na silnici stává důkazem závazku k budoucnosti automobilismu. Proto stojí za to se o tyto produkty zajímat, protože výběrem ORLEN OIL jste si zvolili značku, která se neustále snaží být lídrem v oblasti maziv, přičemž v popředí zájmu jsou potřeby a očekávání jejích zákazníků. Není právě teď ten nejlepší čas stát se součástí této inovativní cesty?

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!