Společnost Textar představila v roce 2023 desítky nových produktů, z toho působivých 36 tržních premiér

9. dubna 2024, 8:51

Společnost TMD Friction v roce 2023 uvedla na trh 36 novinek, kdy její značka Textar byla jedinou prémiovou značkou nabízející brzdové destičky a kotouče pro příslušné modely osobních i užitkových vozidel, mezi které patří například Mercedes, BMW, Porsche nebo Land Rover. To potvrzuje skvělou flexibilitu této značky na aftermarketu. Celkem Textar v roce 2023 uvedl na trh téměř 200 produktů.

Novinky Textar v roce 2023

Sortiment společnosti Textar pokrývá svými výrobky na aftermarketu mnoho aplikací, od městských vozů přes hybridy a elektromobily až po nákladní automobily. Textar nabízí produkty pro 99,36 % evropského vozového parku, včetně 99,12 % elektromobilů.

Víme, že dostupnost je nejdůležitějším faktorem při nákupu náhradních dílů na aftermarketu. Proto se s naší značkou Textar neustále snažíme zajistit maximální rychlost uvedení našich výrobků na trh a jejich dostupnost, nikdy však na úkor kvality,“ říká Marco Loth, viceprezident pro řízení globálních kategorií, prodej a obchodní marketing ve společnosti TMD Friction.

Odborníci společnosti Textar neustále vyvíjejí nová řešení a práce na nich začínají ihned po uvedení nových vozidel na trh. V roce 2023 bylo na aftermarket uvedeno 193 nových produktů pod značkou Textar, mezi něž patří: 56 referencí brzdových destiček, 44 referencí brzdových kotoučů a 93 dalších produktů, jako jsou brzdové bubny, čelisti, snímače pro osobní i užitková vozidla.

36 tržních premiér Textar

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!