Nový sortiment pod značkou febi

29. dubna 2024, 11:16

febi – jedna z trojice značek náhradních dílů pro aftermarket skupiny bilstein – se v současné době může pochlubit více než 150 startéry a 200 alternátory v nabídce, což je sortiment pokrývající více než 15.000, resp. 13.500 populárních typů osobních a lehkých užitkových vozidel.

startéry a alternátory v nabídce febi

Nabídka těchto elektrických dílů v příštích několika letech ještě rozšíří a v sídle febi v německém Ennepetelu se již pracuje na stovkách nových výrobků, včetně těch pro nejnovější 48V systémy montované do vozidel s mild-hybrid pohonem.

Společnost febi navíc nabízí rozsáhlou řadu řemenů, volnoběžek, vodicích a napínacích kladek, které doplňují sortiment startérů a alternátorů a umožňují servisům snadno provádět celkové opravy.

Stejně jako více než 70.000 náhradních dílů v neustále se rozšiřujícím katalogu jsou všechny startéry a alternátory febi vyráběny podle nejpřísnějších standardů kvality odpovídající originálnímu vybavení pro snadnou montáž, trvanlivost a spolehlivost.

Aby to společnost podtrhla, na všechny výrobky v katalogu febi, včetně všeho z rychle se rozrůstajícího sortimentu rotačních elektrických dílů, se vztahuje tříletá záruka výrobce.

Všechny startéry a alternátory dodávané společností febi jsou zcela nové, bez starého těla nebo repasovaných dílů. Tím se nejen zlepšuje kvalita výrobků v souladu se slibem nabízet pouze nejlepší možné součástky odpovídající originálnímu vybavení, ale také se eliminuje dopad na životní prostředí spojený s logistikou vracení originální jednotky; stejně jako nutnost servisu čekat na úhradu nákladů po tomto úkonu.

Sortiment febi rotačních elektrických dílů a více technických informací najdete v online katalogu partsfinder na adrese: www.partsfinder.bilsteingroup.com.

Značka febi je součástí skupiny bilstein, která zastřešuje několik dalších silných značek. Více informací je k dispozici na adrese: www.bilsteingroup.com

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!