Seznamte se se společností Nissens na nadcházející výstavě Automechanika 2024

7. srpna 2024, 10:37

Navštivte společnost Nissens na nadcházejícím veletrhu Automechanika ve Frankfurtu a vyzkoušejte si nové produkty a služby, které firma nabízí pod značkami Nissens, AVA a Highway.

Nissens na výstavě Automechanika 2024

Firma Nissens nabízí široký sortiment náhradních dílů pro základní systémy vozidel, které jsou seskupeny do tří kategorií: klima komfort, chlazení motoru a systémy účinnosti&emise motoru. Společnost neustále vyvíjí nové produkty a ročně představí více než 500 nových dílů.

Díly Nissens jsou vhodné pro všechny segmenty vozidel a typy technologií včetně spalovacích motorů (ICE) a elektrických a plug-in hybridních motorů (EV, PHEV, MHEV). 15 produktových řad značky obsahuje 10.000 položek, což poskytuje pokrytí více než 43.000 originálních dílů a více než 94% pokrytí vozového parku EU u některých produktových řad.

V nedávné době společnost Nissens rozšířila svou nabídku o škrtící klapky. Tato nová produktová řada nyní pokrývá téměř 300 modelů OE a rychle dojde k jejímu rozšíření. Kromě toho společnost Nissens rozšířila produktovou řadu o nové technologie výměníků tepla a uvedla na trh skupinu vodou chlazených chladičů plnícího vzduchu. Společnost také pokračuje v rozšiřování své vysoce úspěšné řady turbodmychadel včetně elektronicky řízených jednotek a turbodmychadel pro nákladní vozidla.

Kromě nabídky široké škály produktů pro všechny segmenty vozidel a technologie poskytuje Nissens svým partnerům cennou obchodní podporu v podobě řešení šitých na míru – jako je zákaznický portál, žádaná technická školení a marketing.

Nissens Automotive je skupina tří různých značek, které zajišťují kompletní řešení pro každý segment trhu:

  • Nissens je prémiová značka, která na trh dodává originální kvalitní produkty pro systémy tepelného řízení a účinnosti emisí.
  • AVA je chytrá volba pro sortiment staršího vozového parku.
  • HIGHWAY je odborníkem skupiny na nákladní automobily a off-roady.

Seznamte se s obchodními koncepty a produktovými inovacemi všech tří značek na nadcházející výstavě Automechanika Frankfurt nad Mohanem: hala 3, stánek D91.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!