Trost spustil provoz obřího skladu v Nýřanech

14. října 2011, 0:00

Společnost TROST AUTO SERVICE TECHNIK spol. s r.o., spustila v Nýřanech u Plzně provoz největšího skladu automobilových náhradních dílů ve střední a východní Evropě.

Sklad disponuje kapacitou pro 150 tisíc druhů zboží na více než 200 tisících skladových místech a celkovou skladovou plochou 32 tisíc m2. Největšími výhodami nového skladu jsou šíře sortimentu a rychlost dodání zboží zákazníkům.

„Za dosavadní úspěšný růst naší společnosti vděčíme především našim spokojeným zákazníkům. Pro další rozvoj aktivit naší společnosti v tomto regionu je klíčová rychlost dodání zboží zákazníkovi a šíře sortimentu. Díky nově otevřenému skladu v Nýřanech máme jednoznačně nejlepší dostupnost nejširšího sortimentu v České republice,“ uvedl u příležitosti slavnostního otevření Ing. Hans Lorenz, generální ředitel TROST AUTO SERVICE TECHNIK pro Českou a Slovenskou republiku.

„Našim zákazníkům dodáváme zboží několikrát denně jak ze skladů z poboček, tak z nýřanského skladu. To znamená, že ještě tentýž den může autoservis dokončit opravu. V případě odpoledních objednávek až do 21 hodin dostane zákazník zboží druhý den ráno,“ popisuje logistiku v nových podmínkách Ing. Lukáš Ondráček – Country Manager pro Českou republiku a výkonný ředitel pro obchod.

Při slavnostním spuštění nýřanského skladu v pátek 14. října společnost TROST AUTO SERVICE TECHNIK představila také novou verzi on-line objednávkového katalogu Repdoc. Jedná se o inovaci unikátního systému pro vyhledání a objednání náhradních dílů, která obsahuje především vylepšené vyhledávání dílů, návrhy alternativních položek a technické informace. „Repdoc je v současné době nejvyspělejším objednávkovým systémem na trhu, který bude od pondělí 17. října našim zákazníkům k dispozici,“ dodal Ing. Lukáš Ondráček.

Reportáž z otevření skladu

Více na trost.com

 


 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!