Magneti Marelli dodává díly pro Alfu Romeo Stelvio

28. března 2017, 9:06

SUV jsou hitem aktuálních sezon, a proto i Italové po letech odolávání a zdlouhavého vývoje vypouštějí do provozu s obrovskými ambicemi SUV Alfa Romeo Stelvio. Do koncernu FCA, ve kterém je i Alfa, patří také značka Magnetti Marelli, která tak logicky dodává novému SUV hlavně elektronické komponenty.

Pro Stelvio Magneti Marelli dodává technologie v oblasti osvětlení, elektronických systémů, hnacího ústrojí, podvozkových dílů a výfukových systémů. Stelvio od ní má třeba přední světla (zatím jsou maximem bixenony, ale pracuje se na LEDkových) a zadní LED světla s výrazným designem typickým pro nejnovější modely od Alfy. Elektronické systémy od Magneti Marelli ve Stelviu zastupují řídící jednotky pro některé typy motorů a taky multimediální centrum s navigací.

 

Související články

Nová řada plniček klimatizace Magneti Marelli ALASKA
Nová řada plniček klimatizace Magneti Marelli ALASKA

Magneti Marelli rozšiřuje svou nabídku o novou řadu plniček klimatizací – Alaska. Zařízení mají nový design a nová, patentovaná technická řešení.

Aktualizace softwaru Magneti Marelli TPMS
Aktualizace softwaru Magneti Marelli TPMS

Společnost Magneti Marelli Aftermarket oznámila, že je dostupná nejnovější verze databází a hlavního programu pro TPMS zařízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!