AME: FRAP sada pro přední nápravu VAG

12. září 2014, 11:31

Sady ramen, čepů a montážního materiálu na vozy VW Passat, Škoda Superb a Audi A4/A6 nejsou na našem trhu samozřejmě ničím novým. Specialitou sad od Italského výrobce a dodavatele do prvovýroby, firmy FRAP je to, že sada je kompletní včetně čepů řízení.

Další zajímavostí a novinkou je skutečnost, že firma FRAP dodává do sad dva díly, spodní rameno a právě čep řízení, v zesíleném, HD provedení. Existují 3 varianty sad, dle roku výroby a typu vozidla. Všechny sady jsou za stejnou cenu.

Stejně jako všechny ostatní díly tohoto Italského výrobce s osmdesátiletou tradicí, i díly v těchto sadách mají všechny gumové díly v provedení chloroprenový kaučuk, známější jako Neopren. Díky tomu jsou všechny tyto díly mnohem odolnější chemikáliím a soli na vozovkách. I díky tomu je projektovaná životnost podvozkových dílů a dílů řízení FRAP 100.000 km.

Díly FRAP patří k tomu nejkvalitnějšímu na našem trhu a přitom jsou cenově velmi příznivé. Vyzkoušejte si i Vy kvalitu ověřenou dodávkami do prvovýroby vozů McLaren a Alfa Romeo 8C.

Díly FRAP k dostání v síti prodejen APM a AutoParts.

Více na www.automarketexperts.eu

Související články

AME: Špičkové technologie, dostupné všem – FREMAX Carbon+
AME: Špičkové technologie, dostupné všem – FREMAX Carbon+

Většina velkých hráčů a značek na aftermarketu s brzdovými kotouči používá některou z nejnovějších technologií při výrobě. Jsou to například lakované kotouče, kotouče s vyšším obsahem uhlíku ve slitině, nebo kotouče s O.E. „házivostí“ do 0,03mm. Ale jen jedny kotouče na trhu nabízejí všechny tyto špičkové technologie v jednom výrobku a v celém sortimentu 1500 […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 25. února 2016, 9:50 0 0

Blikajici reklamu firmy Moog s heslem " duvera " v kazde krabici..... to snad nemyslite vazne???!!!
Spolecne se znackou Optimal patri Moog k nejvetsim " smejdum " a take nebezpecim co na trhu lze zakoupit.Tyto znacky bych spise zakazal nez propagoval na svych strankach.
Tomas Hajduk
HT AUTO
88311546
Trvaly odberatel od:
Stahlgruber Ostrava

Odpověď

Anonym, 26. února 2016, 12:12 0 0

Dobrý den, náš portál je živ jenom z reklamy. Proto v určitém časovém horizontu zde můžete zaznamenat reklamy různých výrobců na různé značky. Značka Moog i Optimal patří k běžných a spolehlivým značkám. Pokud máte k této značce výhrady, je to vaše právo, ale bylo by vhodnější tento komentář napsat pod některý z článků týkající se této značky. Tento článek nemá s touto značkou nic společného.

Odpověď