IHR Technika: Legalizace přístrojů Launch X431

30. března 2011, 0:00

Zcela výjimečná časově omezená nabídka na Legalizaci pirátských verzí přístrojů „Launch X-431″ a „Launch X-431 Diagun“. Zbavte se obav před znehodnocením přístroje a získejte právo stahovat zdarma celý rok libovolný počet nejaktuálnějších update přímo od výrobce.

Jste šťastnými vlastníky přístrojů LAUNCH X-431 za bezkonkurenční cenu? Nakoupili jste přístroje přes internet jinde než u nás, a s nabídkou jejich update přes e-mail nebo zasláním upgrade na CD? Pak to ale není žádné štěstí…

Nakoupili jste totiž od nelegálních prodejců pirátské kopie těchto v současné době nejprodávanějších diagnostických přístrojů.

Štěstí můžete ale ještě zvrátit na Vaší stranu, když využijete jedinečnou a časově omezenou nabídku na jejich oficiální LEGALIZACI.

Pokud Vám prodejce přístroje Launch X-431 (i verze „Diagun") sdělil, že smíte provádět aktualizace jen přes CD nebo e-mail, pak jste dozajista majitelé jedné z pirátských verzí, které budou nyní samotným výrobcem atakovány umělými, do updatů (mimo www.x431.com) implementovanými viry, aby Vámi pak tyto pirátské verze fungovaly úmyslně nesprávně! Je to jediná obrana, jak se může výrobce bránit proti okrádání pirátskými prodejci.

Jeden z možných příkladů úmyslně naprogramované disfunkce: Po napojení na vozidlo a pokusu se spojit např. s řídící jednotkou motoru bude tato hned při pokusu o spojení překódována a původní kódování nebude uloženo. Motor pak nepůjde nastartovat nebo budou jeho funkce omezené.

Příklad 2: Při pokusu o komunikaci s řídící jednotkou motoru nebo jinou řídící jednotkou bude u vozidel s protokolem CAN spuštěn namísto komunikace řetězec příkazů do ostatních řídících jednotek (např. půjdou samy od sebe stírače, blinkry, cyklicky naběhnou ventilátory a vypnout se to bude nechat jedině odpojením baterie od vozidla).

V případě, přistoupíte-li na naši nabídku a budete chtít mít „Originální přístroj", toto riziko Vám již hrozit nebude a Vy budete moci již normálně updatovat oficiálně přes internetové stránky www.x431.com, kde musíte být jako každý legální zákazník zaregistrováni. Počet Vámi stahovaných update nebude po dobu jednoho roku nijak omezen.

Využitím naší časově omezené nabídky legalizace SW Launch X-431 máte jedinečnou neztratit vloženou investici do Vaší diagnostiky.

Legalizace pro Vás znamená jednorázový poplatek ve výši 25.000,- Kč bez DPH (poplatek za péči o neustále inovovaný a doplňovaný software), ve kterém je vedle legalizace přístroje zahrnuta i aktualizace softwaru (počet aktualizací není omezen) na 1 rok přes internet zdarma. Další aktualizace po uplynutí jednoho roku jsou již poskytovány za standardní ceny.

Upozornění: Na trhu je několik nelegálních verzí a tudíž půjdou legalizovat pouze určité přístroje. Některé mají klonované elektronické součástky, některé jsou kopie originálních přístrojů a jiné jsou zbavovány sériových čísel.

Půjdou tedy aktualizovat pouze originální přístroje se sériovým číslem, které mají nelegálně přehrávaný software!

Výhody legální verze přístroje Launch X431 zakoupené přes IHR-Technika s.r.o.

* kdykoliv možnost zaplacení aktualizací a tím pádem vždy mít přístup k novým datům.
* Záruka na SW i na přístroj

Nevýhody nelegální verze zakoupené jinde s aktualizací přes CD nebo e-mail

* bez záruky na SW a přístroj
* částečná nemožnost legalizace – Legalizovat nepůjde totiž u všech modelů (např. u modelů bez sériového čísla legalizovat bohužel nepůjde vůbec)
* stará data a zastaralé update jen dvakrát do roka
* možnost manipulovaného úmyslně „zavirovaného" SW = špatné funkce po napojení na vozidlo = kolaps přístroje pro jeho uměle vyvolané znehodnocení.

Dále chystá výrobce LAUNCH pro všechny legální zákazníky nový „printbox" pro tisk z přístroje Lunch X431 Diagun. Bližší informace a obrázky budou brzy zde na stránkách.

Článek připravila firma IHR Technika s.r.o. – autorizovaný prodejce LAUNCH

Více na diagnostic-shop.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Anonym, 3. června 2014, 10:10 0 0

Tohle je opravdu cool!

Odpověď