IHR Technika: Novější typ Mityvacu – MV8500

22. dubna 2011, 0:00

Mityvac přichází s dalšími zdokonaleními jednoho z nejoblíbenějších a v autoopravnách nejčastěji používaných produktů – ruční přetlakové a podtlakové pumpy Mityvac MV8500.

Tato nová celohliníková kostrukce nahrazuje předešlou verzi Mityvacu MI4500 a narozdíl od tohoto staršího typu má v nové modifikaci rozsah – 1000 mbar / 0 / + 2000 mbar.

Pumpa slouží ke kontrole těsnosti všech podtlakových i tlakových regulátorů, k testování podtlakových nádob regulátorů předstihu, ovladačů obtokových ventilů výfuku plynů, ovladačů ventilů recirkulace spalin AGR (EGR), k přezkoušení těsnění membrány posilovače brzd, a regulátoru tlaku paliva, ke kontrole výkonu podtlakové vývěvy pro posilovače brzd vznětových motorů, k měření plnícího tlaku a ovládacích elementů regulace plnícího tlaku turbodmychadla.

Vedle testování umí MV8500 také odzvdušňovací práce na hydraulických systémech jako jsou automobilové a motocyklové hydraulicky ovládané spojky a brzdové hydrulické systémy a konečně umožňuje i vysávání jakýchkoliv kapalin z nepřístupných míst do vedlejších nádob bez nutnosti kontaminace samotné ruční pumpy.

Více informací naleznete na diagnostic-shop.cz.

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!