Signální rekordér TEXVIK 4175 – Nová generace softwaru u FCD.eu

31. ledna 2013, 9:16

Testování beta verze je ukončeno a nyní je to na Vás. Nová verze softwaru (4175) je o mnoho detailů a funkcionalit lepší, což znatelně zrychluje práci na vozidle.

Abyste se rychleji orientovali, budeme v článku portálu FCD.eu neustále doplňován návod na to, jak s funkcemi zacházet, aby šla práce pěkně od ruky…

Na stránce http://www.fcd.eu/article.aspx?id=1467 naleznete odkazy (tzv. „link“), které spustí stahování zazipované verze pro každý typ přístroje a jazykovou verzi zvlášť. Obsahem každého souboru ZIP jsou vždy dva instalační programy. Jeden pro 32-ti bitovou a jeden pro 64-ti bitovou aplikaci.

Verze TEXVIK 4175 je novou softwarovou generací, která díky zcela nové platformě nabízí kromě nových funkcionalit i široké možnosti pro vložené moduly (plugin) a vychytávky, které všeobecně zjednodušují a zrychlují ovládání. Možnost využití automatických nastavení jakož i jejich 100% manuální přizpůsobení se nechá uložit do přednastavení a při příštím použití jsou na jedno kliknutí k dispozici.

Filosofie sjednocení a zjednodušení ovládacích prvků přineslo mnoho výhod, např. tykové, že se obrazovka ovládá intuitivněji, že se dá interaktivně přizpůsobit uživateli a že práce s ním se stává ještě rychlejší než v předchozích verzích. Nová generace softwaru TEXVIK je kompatibilní se všemi staršími generacemi souborů i přístrojů. I po instalaci verze 4175 je tedy možné pracovat nadále se všemi soubory „mwf“ pocházejících ze všech starších verzí a nový software lze použít na jakkoliv starý přístroj TEXVIK.

Mezi nejvýraznější zlepšení patří, vedle veškerých nastavení kanálů sjednocených do jedné kanálové lišty, kombinovaná volba rychlosti nahrávání do souboru, s jakou pracuje vzorkování záznamu. Dvěma kliknutími myši je pak možné odstartovat záznam v požadované kvalitě či délce připravovaného záznamu.

Do lišty nástrojů byly také sjednoceny prvky ovládání časové osy a všech možných kombinací trigrování. Tím že je nyní vše na jednom jediném místě, získává přístroj, pro který si tento software nyní může každý stáhnout zdarma, na jednoduchosti i přesto, že v programu přibylo mnoho nových funkčních tlačítek. Tlačítka jsou po najetí kurzoru myší doplněna o interaktivní „informační návěstí“ (žluté „praporky“), které ve zkratce vysvětlují jejich funkci.

Nový software, se kterým je možné pracovat jako s plnohodnotným prohlížečem i bez napojeného přístroje, a tedy studovat všechny na našem diagnostickém portálu www.fcd.eu umístěné soubory (přes 800 záznamů z nejrůznějších analýz motorů, ABS, komfortní elektroniky atd.), je ke stažení zdarma zde nahoře.

Nová generace urychluje analýzy, šetří čas autoopravny a především umožňuje širokou škálu uživatelsky definovaných přednastavení pro individuelní značky a typy vozidel.

FCD.eu team bude v článku, ale zejména v rubrice Diskrétní podpory TEXVIK na portálu postupně vytvářet nadstavbu k uživatelskému návodu tak, aby přístroje TEXVIK využil každý uživatel na 100%.

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!