První ochutnávky na příští Diagnostic Con

27. listopadu 2017, 12:13

Témat ke sdělení na konferenci Diagnostic Con je pro vás mnoho. Než přijde na diskuse, máte k dispozici první ochutnávky, ať se na to můžete psychicky připravit.

Proč prověřovat kvalitu náhradních dílů?
„Nejsem tak bohatý, abych si kupoval levné věci“. Známé rčení, které poukazuje na „levné“, které se však může naopak prodražit. V diagnostice toto platí dvojnásob, protože pokud neověřený náhradní díl namontujete, může závada přetrvávat, ba dokonce se stav opravovaného vozidla může i zhoršit.

Kdo neměří, čeká ho další vyměňování dílů zkusmo, protože se dotyčný ohrazuje: „To nemůže dělat EGR ventil, vždyť jsem tam dal úplně nový!“ ​V tomto případě pracoval jako originál až třetí koupený EGR ventil.

Diagnostické finty zkracují analýzy příčin závad až o 80 %
„Diagnostické finty“ jsou vítaným příkladem toho, jak výjimky potvrzují pravidla. Normálně jsou k hloubkové analýze zapalování doporučené adaptéry a přesný osciloskop zapalování! Co když ale nemáme čas?

Jakou radost z 90 % úspory času nám může přinést obyčejná aluminiová lepenka?

Tipněte si, kolik informací, o tom co je na vozidle v pořádku a co ne, lze získat z napětí na baterii a z rušivých signálů z lepenky za 2 minuty diagnostiky po startu z chodu motoru?

Je jich hodně a všechny vám prozradí v jedné ze svých přednášek Libor Fleischhans s ukázkou na přistaveném vozidle tentokrát i přímo na pódiu!

Jak efektivně seřizovat a opravovat „oldtimery“
Že se „oldtimery“ a „youngtimery“ nikdy neseřizovaly tak přesně jako dnes, vám ukáže v jedné z přednášek. Dozvíte se vše o moderních metodách mapování otryskování prvního i druhého stupně, optimalizaci bohatosti směsi v zátěžových i v dynamických režimech, nastavení hladiny paliva v plovákové komoře, nastavení sytiče a další nutnosti, aby motor „běžel“, že se vám srdce rozbuší.

Registrujte se na Diagnostic Con co nejdříve!

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!