MOTOR expert: Chcete si otevřít novou emisní stanici?

27. srpna 2014, 10:45

Cílem MOTOR expertu je spokojený zákazník a dobrý pocit z vlastní práce. V rámci zkvalitnění služeb jsme pro všechny, kteří uvažují o otevření nové emisní stanice připravili něco, co by jim mělo pomoci se v této složité problematice zorientovat a také jim pomoci plánovaný projekt zrealizovat v optimálním čase a při nejmenších nákladech.

Říká se, že dobrá rada je nad zlato a my jsme připraveni podělit se o své zkušenosti. Naší kvalifikací je nejen vlastní emisní stanice, kterou provozujeme od roku 1992 a k tomu pár zkušeností navíc: 10 let školícího střediska ŠZD pověřeného MD ČR, ale též mnohaleté zkušenosti prodejce diagnostické techniky vč. kompletního vybavení emisních stanic.

Jako provozovatelé, školitelé i obchodníci se měření emisí věnujeme více než 20 let. Vzhledem k tomu, že donedávna neexistoval ucelený materiál k problematice měření emisí, rozhodli jsme se takovouto pomůcku sami sestavit a nazvali jsme ho Manuál pro SME. Mimo všech důležitých legislativních předpisů a metodiky obsahuje i návod, jak si všechny písemnosti SME sestavit tak, aby v případě kontroly státního odborného dozoru splnil funkci nejdůležitější, tzn. aby bylo vše v pořádku.

Manuál se dá využít jako základ příručky jakosti.

Pokud si chcete vybudovat novou emisní stanici, rozšířená verze Manuálu navíc obsahuje  užitečného průvodce, který Vás povede úskalím všech žádostí, všech potřebných školení, ekonomickou kalkulací, objednávkou vybavení, časovým harmonogramem a mnoha dobrými a praktickými radami, které  mohou mít v dané chvíli cenu zlata. Jako jsou například všechny důležité kontakty na jednom místě.  Nyní jsme se rozhodli nabídnout ještě něco navíc – zcela individuální přístup.

Jak Vám tedy můžeme pomoci?
Například tím, že pro Vás sepíšeme všechny potřebné žádosti, zajistíme školení, pomůžeme vybrat nebo i dodáme potřebné vybavení, pomůžeme se zpracováním časového harmonogramu, zpracujeme kalkulace, zajistíme expertízu atd.

Pokud máte zájem, neváhejte nás kontaktovat: kanovska@motorexpert.cz

Materiál připravila firma MOTOR expert

Související články

Manuál stanice měření emisí
Manuál stanice měření emisí

Praktický, logický a užitečný pomocník, který…      – Vám ušetří starost, stres a peníze      – Vám ušetří více než 500 hodin času hledání, mravenčí práce a přemýšlení      – Vám udrží pořádek v papírech      – Vám poskytne rychlý přehled a mnoho užitečných informací      – Vám pomůže zjednodušit, zkvalitnit a zefektivnit Vaši práci […]

Detektivka s názvem „Měření emisí“
Detektivka s názvem „Měření emisí“

V roce 2012 jsem se zařekla, že se již nikdy nebudu angažovat v oblasti, kterou děláme 23 let, která je naším chlebem každodenním a které jsem věnovala stovky hodin pracovního i popracovního času. Dá se říct, že paragrafy Zákona č. 56/2001 Sb. znám snad už nazpaměť. Abych to upřesnila, myslím těch, které se týkají měření […]