Novinka u Auto Kelly – Brzdové třmeny FERODO

12. prosince 2016, 10:35

V nabídce Auto Kelly nyní najdete kompletní sortiment brzdových třmenů značky Ferodo, které nově uvedl Federal-Mogul Motorparts. Rozšířil tak sortiment prémiové značky brzdových komponent o dalších 1.322 nových dílů v kvalitě originální výbavy značky Ferodo.

Nabídka značky Ferodo byla v letošním roce doplněna o více než 1.300 třmenů, které pokrývají modely všech hlavních výrobců vozidel. Díly prošly náročnými testy, aby bylo zaručeno, že při každém sešlápnutí brzd budou poskytovat jak maximální výkonnost, tak i pohodlnou obsluhu. Na repasované díly se vztahuje stejná záruka a poprodejní služby, jako na nové produkty značky Ferodo. Všechny díly jsou pečlivě čištěny, kontrolovány a renovovány, aby byla zajištěna taková úroveň bezpečnosti a jakosti, jakou zákazníci značky očekávají.

Pevný brzdový třmen je uchycen šrouby bez možnosti pohybu.

Výhody pevného brzdového třmenu:
• Rozměry a pevné uchycení zajišťují tuhost • Poskytuje pevný a lineární pocit při sešlápnutí brzdového pedálu
• Síla a teplo jsou ideálně přeneseny a rozvedeny, a proto jsou výhodné pro těžký provoz

 

Plovoucí brzdový třmen není pevně uchycen, ale je naopak pohyblivý v rámci daného rozsahu ve vedení, které je pevně uchyceno na vozidle. Plovoucí brzdové třmeny jsou obvykle používány jak v případě elektrické parkovací brzdy (EPB), tak i ruční parkovací brzdy.

Výhody plovoucího brzdového třmenu:
• Levnější, jednodušší konstrukce a kompaktní tvar
• Méně součástí: jednodušší servis a opravy a méně potenciálních míst k případné netěsnosti
• Obvykle menší velikost umožňuje snadnější umístění na vozidle

Související články

Auto Kelly: Rozšíření nabídky řemenic klikové hřídele STARLINE
Auto Kelly: Rozšíření nabídky řemenic klikové hřídele STARLINE

V reakci na poptávku zákazníků Auto Kelly rozšířila stávající nabídku řemenic Starline o nové položky, které obsahují dodatečné příslušenství – šrouby a podložky, které jsou nutné při montáži. Řemenice jsou za příznivé ceny, mají vysokou kvalitu a záruka je 36 měsíců. Nabídka se bude rozšiřovat. Výhody řemenic Starline: • Široká nabídka nejčastěji poptávaných řemenic • Neustále se […]

Novinka u Auto Kelly – Náhradní díly značky VEMO a VAICO
Novinka u Auto Kelly – Náhradní díly značky VEMO a VAICO

Od prosince 2016 Auto Kelly rozšiřuje nabídku náhradních dílů o nové značky VEMO a VAICO od zavedeného německého dodavatele VIEROL. Tyto německé značky doplní sortiment náhradních dílů v OE kvalitě napříč celým sortimentem Auto Kelly. Značka VEMO patří k  nejrychleji rostoucím specialistům na elektronické díly. Značka VEMO nabízí více než 10 000 dílů. Mezi hlavní skupiny výrobků značky VEMO […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!