Novinka u APM: Baterie CarFit UHPB

6. ledna 2017, 12:30

Po loňském rozšíření nabídky autobaterií CarFit o řadu AGM připravila společnost APM Automotive na letošní zimní sezonu další atraktivní novinku v podobě řady CarFit UHPB (Ultra High Performance Battery).

Nové baterie CarFit UHPB se dobíjí až 1,5 krát rychleji. Využívají totiž inovativní technologii CARBON+, kdy je do aktivní hmoty elektrod aplikován uhlík v krystalické formě. To umožňuje lepší příjem proudu, což výrazně zkracuje dobu nabíjení baterie.

S využitím dalších inovativních technologií poskytují baterie CarFit UHPB maximální výkon po celou dobu životnosti, nově ještě prodloužené na maximální úroveň. Další důležitou vlastností nových baterií je jejich zvýšená odolnost vůči extrémním teplotám i mechanickému poškození. Baterie CarFit UHPB byly navrženy pro extrémně náročné provozní podmínky, např. ve vozidlech s obsáhlou výbavou, pro intenzivní městský provoz, ale také pro majitele vozidel, kteří požadují maximální spolehlivost a životnost.

Tak jak narůstá poptávka na trhu, je třeba rozšiřovat také nabídku autobaterií. A nové baterie CarFit UHPB jsou naší odpovědí na nárůst poptávky po bateriích s vyšším výkonem ale malými rozměry. Právě takové totiž využívá řada aut splňujících normu Euro5, tedy s rokem výroby po roce 2010. Ve snaze ušetřit místo i hmotnost tyto vozy často používají baterie s vyšší kapacitou – např. 64 Ah – ale v malé nádobě L2 obvyklé pro kapacitu 55 Ah.“ vysvětluje produkt manažer Luděk Levý s tím, že takovým autem je třeba ´trojková´ Octavia 1.6 TDI bez systému Start/Stop.

Protože první vozy s ´euro-pětkou´ mohou být i šest let staré, je pravděpodobné, že jejich původní baterie jsou už na hranici své živostnosti. Právě proto přináší APM Automotive novou řadu baterií s nadstandardním výkonem, který moderní vozy potřebují v kompaktním ´balení´.

Výhody CarFit UHPB

–  +30% větší startovací výkon a vyšší kapacita
–  až 1,5 krát rychlejší dobíjení
–  rychlý a silný start (díky X-Frame Technology)
–  trvalý a konzistentní výkon
–  maximální životnost a odolnost (High Durability Plate Technology)
–  vyztužená skříň odolává poškození a deformaci
–  ideální pro automobily s výkonnými motory a vysokou úrovní výbavy
–  ideální pro extrémní klimatické podmínky a městský provoz
–  převyšují požadavky OE

Související články

Novinka u APM: Ultrazvukové parkovací senzory
Novinka u APM: Ultrazvukové parkovací senzory

Zcela novou řadu ultrazvukových parkovacích senzorů vhodných i pro trh s náhradními díly připravila v loňském roce firma VALEO, která je předním světovým dodavatelem parkovacích systémů pro většinu automobilek. Nyní tyto senzory vhodné pro většinu moderních vozů nabízí také APM Automotive. Počet vozidel vybavených parkovacími senzory již z výroby stále stoupá, a s tím se […]

Novinka u APM: Nové autožárovky NIGHT BREAKER® LASER
Novinka u APM: Nové autožárovky NIGHT BREAKER® LASER

Až o 130% více světla jasnějšího o 20% a hlavně o 40 metrů prodloužený světelný kužel přinášejí zcela nové autožárovky OSRAM NIGHT BREAKER® LASER, aktuálně nejvýkonnější halogenové žárovky na trhu. Nové autožárovky NIGHT BREAKER® LASER jsou tak ideální pro řidiče, kteří vědí, jaký rozdíl je jezdit s opravdu silnými žárovkami – na tmavých okreskách, v […]

Nový katalog AIRTEX
Nový katalog AIRTEX

Nové katalogy elektrických palivových čerpadel AIRTEX platné pro rok 2017 jsou pro všechny zájemce připraveny v centrálním skladu APM Automotive. Objednací číslo nového praktického pomocníka pro vyhledávání správného dílu je 6614201. AIRTEX electric fuel pumps 2016/17 je klasický tištěný katalog s přehlednou nabídkou kompletního sortimentu elektrických palivových čerpadel od renomovaného španělského výrobce. Všechny palivové pumpy […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!